28 Şubat siyonist bir projedir

Rahmetli Erbakan'ın ölüm yıldönümü ve 28 Şubat Darbe süreci nedeniyle birkaç makale yazdım. Erbakan Hoca Refah Partisi'ni siyonistlerin kapattırdığını düşünüyordu. Refah Partisi'nin ağır sanayi hamlesi yaptığını, denk bütçe yaparak faizi engellediğini belirten Erbakan Hoca, siyonizmin hesabını kendisinin bozduğunu ve o nedenle hükümetinin devrildiğini düşünüyordu. En son mülakatı ben yapmıştım ve şunları söylemişti:

"28 Şubat nedir 28 Şubat'ı anlamak için dünyanın yapısını bilmemiz lazım. Dünya yapısında üç yüz elli seneden beri siyonizm dünyaya hakim olmuştur ve dünya organizasyonu kurmuştur. Birleşmiş Milletler siyonist kuruluştur. IMF siyonisttir. Dünya Bankası siyonisttir. UNICEF siyonisttir. Dünya Ticaret Teşkilatı siyonist teşkilatıdır. Bunların hepsi siyonizmin kontrolündedir, siyonizm için çalışırlar. Birçok ülkeleri sömürürler. Biz de bunlardan bir tanesiyiz. Şimdi bu sömürülme esnasında 25 trilyon sadece üç kağıt oyunuyla alıyor. Bu kadar mı Hayır.

Siz şimdi Kayseri'den hacca gitmek istiyorsunuz. 'Efendim, ben Müslümanım. Param Müslümana gitsin. Türk uçağıyla hacca gideceğim' diyorsunuz. Türk uçağına biniyorsunuz. Ne güzel. Uçak paramı verdim, Türkiye'ye paramı verdim, hacca gidiyorum diye koltuğunuza oturup, uçuyorsunuz. Haberiniz yok ki o uçağın Serbest Hava Bölgesi'nde uçması için IATA üyesi olması lazım. IATA, siyonist Rockefeller'in kuruluşudur. Bilet parasından 9 vermeden üye olamazsın. 9 önce Yahudi'ye vereceksin, ondan sonra uçağa bineceksin. Yoksa binemezsin. 'Efendim, ben uçakla gitmeyeyim, Yahudi'ye para vermek istemiyorum, gemi ile gideyim.' Açık denizlerde gemilerin yürümesi için Lloyd Müsaadesi alması lazım. Lloyd da diğer bir Yahudi'dir. Yine 9'u vereceksin. 'Efendim, ben Suudi Arabistan'a para göndereceğim.' Gönderemezsin! Çünkü bu siyonizmin dünyasıdır. Bir siyonist bankaya vereceksin, o banka oraya şubesine emir verecek, o parayı ödeyecek ve 1'ini alacak. 'Müslüman ülke Pakistan'dan mal alacağım. Onun için akreditif açmam lazım.' Açamam! Bu dünya Yahudi'nin dünyasıdır. Yahudi'nin bankası da araya girecek, 5'i alacak.

Yediğin ekmeğini yarısı siyoniste gidiyor Sözü uzatacak değilim. Şimdi ben sizin yüzünüze bakıyorum, yüzünüzün derisini görüyorum. Bu deriyi kaldırırsam atından ne çıkar Adale çıkar, sinir çıkar, kemik çıkar, damar çıkar. Şimdi iki yüz tane ülkeyi ihtiva eden bir dünya haritasını duvara asılı farz ettim. 200 tane boyalı bayraklı olan ülkelerin bayrak sayfasını kaldırdım, yüzünüzün derisini kaldırdığım gibi. Dünyanın anatomisini anlatıyorum. O gördüğün boyaları kaldırdığın zaman bir de bakarsın ki, 'Aaa! Bu nasıl bir dünya!' Nerede para varsa Yahudi'nin havuzu, pompası, süzgeci, emme borusu; oradan parayı emiyor. Mal alırsın, '5 vereceksin.' Para gönderirsin, '1 vereceksin.' Bir yerden bir yere gideceksin, '9 vereceksin.' Fırına gidip ekmek alacaksın... fırından ekmek alırken ekmek 300 liradır diyelim yuvarlak hesap olsun diye. 300 lirayı verdin, aldın, geldin, peynirle beraber yedin. Peynir ekmekten başka bir şey alacak halin yok zaten. Yedin, oturuyorsun şimdi. 'Ne yapayım! Ekmek 300 liraydı verdim aldım yedim. Hayat böyle pahalı' diyorsun, oturuyorsun."