Zalimler için yaşasın Cehennem dönemi başlıyor!

"Onlar,(Yahudiler)iyice azgınlaşarakkendilerine yasaklanançirkin davranışları ısrarla yapmaya devam edince, Biz de onlara, "Aşağılık maymunlar olun!"dedik. (Böylece, onları şeklen maymunlara dönüştürdük ve üç gün sonra helâk ettik. Onların izinden yürüyenleri ise, ihtirasları uğruna tüm insânî değerleri ayaklar altına alan, gözü doymaz, onursuz ve kişiliksiz insanlar hâline getirdik.)" (Araf Suresi 166) İlahi Mesajında belirtildiği Yahudi kavmi bizzat maymunlaştırıldılar! Yahudi Darwin'in iddia ettiği "Atalarımız Maymundu!" sözü maymunlaştırılmış Yahudiler için doğru bir tesbittir! Maymun haline dönüştürülen dedelerini maymun şekliyle görerek büyüdüler!

Dün Birinci ve İkinci Cihan Harplerinde bugün başta Filistin olmak üzere yeryüzünün çoğu yerlerindeki milyonlarca insanın acımasızca katliamlarından, sürgünlerinden baş sorumluları gözyaşlarına ve kana doymayan maymun iştahlı bu lanetlik Siyonist Yahudi Kavmi ile Darwin teorisini savunan içimizdeki maymun karakterleri terör sevicileri masonlar, Sabateist dönmeler ve izlerinden giden aldatılmış gafillerdir!

"Daha sonraonları,(İsrailoğullarını hile ve hıyanetleri, isyan ve fitneleri sebebiyle)yeryüzünde ayrı ayrı topluluklar halinde paramparça edip bölünmüş topluluklar hâlinde yeryüzüne dağıttık; içlerinde iyileri de vardır, kötüleri de. Onları,belkidoğru yoladönerler diyekimi zaman çeşitli nîmet vegüzellikler bahşederek,bazen de belâvemusîbetler verereksürekliimtihân ettik." (Araf Suresi 168) İlahi Mesajında bu kavmin yeryüzüne sürüngenler halinde dağıtıldığını acılarla dolu hayatlarından Allah'ın lütfuyla kurtulduktan sonra çeşitli mal, mülk, makam ve iktidar nimetleriyle yeniden gücü ele geçirdikten sonra azgınlaştıklarını haber veriyor! Bu ilmi, iktisadi ve siyasi iktidarıyla dünya yönetimini ele geçiren azgın Siyonist Yahudi Kavmi bu üçüncü son devresini tekrar Dünya'nın tamamını Cehenneme çevirecek şekilde alçakça yaşamaya devam ediyor!

Ancak;

"İşte o zaman Rabbin(her dönemde ve ülkede)onların üzerlerine en kötü azabı yapacak kimse(leri)kıyamet gününe kadar mutlaka göndereceğini de yeminle bildirdi.(Bu yüzden Yahudiler fitne ve hile ile her azdıklarında, onları rezil ve zelil edecek kimseler gönderildi ve gönderilecektir.)Şüphesiz, Rabbin(ceza ile)sonuçlandırması pek çabuk olandır ve gerçekten O, Bağışlayandır, Esirgeyendir. (Araf Suresi 167) İlahi Mesajında tüm mazlumlara müjdelenen bir devreye girmiş bulunuyoruz!
''Zalimler için yaşasın Cehennem!'' dönemi başlıyor!

Bu müjdeye nail olmak için lanetlik zalimlerin saflarından ayrılıp yeryüzü mazlumlarıyla saflarımızı sıklaştıralım!

Şimdi; Allah'ımızın helak ettireceğini müjdeleyerek uyardığı bu azgın kavme karşı yekvücud olma zamanıdır!
Birlik olup birleşme zamanıdır!
Irkçılığı, Particiliği, Mezhepçiliği bırakıp "Sadece Müminler kardeştir!" İlahi Mesajının etrafında