Angelina Jolie'nin, 'Müslümanlar terörist değildir..' dediğini kimler ve nasıl yalanladı

Önce, bir videodan söz edeyim..

Amerika'da ya da Siyonist İsrail'de bir Yahudi okulu..

Yaklaşık 10 yaşın altında oldukları anlaşılan çocuklar.. Sınıfta, uzun boylu, kilolu, siyah-uzun sakallı, müfettiş edâlı birisi ve öğretmen oldukları anlaşılan iki de genç..

Bu gençler, çocuklara sorular soruyor, onlar da cevap veriyorlar..

Ama, o körpecik çocuklara, ne sorular öyle!

'Mescid-i Aksâ nedir Araplar ve Müslümanlar size göre nedir ve onlarla birlikte yaşamak ister misiniz' gibi sualler sorulduğunda, ona göre eğitilmiş çocukların, İslam düşmanlığı'nın en frensiz şekliyle cevaplar vereceklerini tahmin etmek zor değil.. O soruları ve cevapları burada tekrarlayacak olsam, bazıları da, 'her Yahudi'yi yok etmek gerektiği gibi bir yanlış düşünceye saplanabilir diye buraya aynen aktarmıyorum. Çünkü, Kur'an-ı Mubîn bize, 'Bir insanı haksız yere öldürenin, bütün insanlığı öldürmüş sayılacağı'nı beyan ediyor; hangi din, ideoloji veya dünya görüşüne bağlı olursa olsunlar..

Evet, canavar ruhlu yaratıklar bizi ısırdı diye biz de onları ısıramayız ve sadece meşru sınırlar içinde savunma hakkımızı kullanırız.

Bir başka ilginç konu..

X'te (eski adıyla Twitter'da), dünya sosyetesinin ünlü isimlerinden Angelina Jolie'nin adını kullanılarak, 'Arabs and Muslims are not terrorists. The world should unite againts Israel. -ANGELİNA JOLIE-' (Araplar ve Müslümanlar terörist değildir. Dünya İsrail'e karşı birleşmelidir.) şeklinde bir mesaj yayınlandığı iddiası yer aldı; 30 Nisan günü; Google haberlerinde..

Dünya haberlerinde zaman zaman, kimsesiz 3-4 çocuğu evlatlık aldığı yazılan Angelina Jolie'ye nispet olunan böyle bir mesaj belli çevrelerini telaşlandırmış ki, 'İŞTE GERÇEK!' iddiasıyla, derhal düzeltme haberleri devreye giriverdi. Ama, Angelina Jolie tarafından değil de, dünyada en etkin ve de görünmez 'Medya İmparatorluğu'nun dikkatli elemanları tarafından..

Jolie'nin bu sözleri söylediğine dair hiçbir inandırıcı kanıt bulunamamış.. Ama, bu konuda Angelina Jolie tarafından net bir yalanlama yapılmamış..

Google'a göre, A. Jolie mesajının bir benzerinin, 'Müslüman Kardeşler Teşkilatı'nın sitesi olarak tanıtılan IkhwanWeb.com'da 2006'da yayınlandığı, 'Israellycool.com' tarafından belirlendiği iddia edilmiş..

Ama, Jolie, 28 Ekim 2023 tarihli Instagram gönderisinde, Hamas'ın 7 Ekim saldırısının, "Gazze'deki sivil nüfusu bombalamalar sırasında mâsum hayatların söndürülmesini mazur gösteremeyeceği'ni belirtip, 1 Kasım 2023'deki başka bir paylaşımında da, İsrail tarafından bombalanan Cibaliye mülteci kampı'nın bir fotoğrafını yayınlamış ve "İnsanî bir ateşkes talebini reddeden BM Güvenlik Konseyi ve dünya liderleri bu cinayetlerin suç ortağıdır." demiş..

Bu arada, o 'düzeltme'nin devamında, yayınlanan bir takım mesajlara dengeli gibi bir yaklaşım sergilenerek yer verilmiş..

Buyrunuz, o sözlerden bazıları:

"Araplar yeterince güçlü olursa tüm dünyayı yok ederler, bu yüzden onları yok etmeliyiz." - Keanu Reeves

"Araplar terörün kaynağıdır. Onlara saldırmadan, kimseyi bağışlamazlar. Umarım, İsrail hepsini yok eder." -Tom Cruise

"İsrail, savaş ve yıkım demektir ve bu savaşın arkasında biz Amerikalılar var. Amerikalı olmaktan utanıyorum." -Anthony Hopkins

"Araplar ve Müslümanlar terörist değildir. Dünya İsrail'e karşı birleşmelidir." -Angelina Jolie

"Araplar dünyaya yüktür ve yok edilmelidirler." -Richard Gere

"Siyonistler yıkımın kaynağıdır. Keşke onlara karşı savaşabilseydim." -Mel Gibson'

Bu noktaya da bu kadarca değindikten sonra..

Bir önceki yazımda, 'siyonizm putu'na teslim olmayacaklarını ve '