Dilini CHP'nin östaki borusuna soktu

Ebuseleme Gülen, özbeöz amcası Fetullah Gülen ve "arkadaşlarının" 15 Temmuz saldırısını gerçekleştirdiğini birinci elden tanıklığıyla apaçık ortaya koydu.
Şimdi ne yapacaksınız
Hayır, utanmayacak mısınız, demeyeceğim. Utanma melekenizin mefluç olduğunu biliyorum.
Hangi şarlatanlığa yelken açacak, ne menem lafazanlıklarla acıklı da olsa vaziyeti idare etmeye çalışacaksınız, merak ediyorum.
Ebuseleme Gülen, 15 Temmuz'dan evvel Pensilvanya'da ziyaret ettiği amcası Fetullah Gülen'in başına başını yapıştırıp dilini kulağına değdirerek, "Arkadaşlar bir şey düşünmüş. Yakında Türkiye'deki bütün kurumlar el değiştirecek. Siz de çok önemli kurumlara geleceksiniz. Sakın bu olduğunda, bunu yapanların bizim arkadaşlar olduğunu belli etmeyin. Bulunduğunuz konumlarda mütevazı olun, renk vermeyin..." dediğini itiraf etti. Dahası, amcasına ve etrafındaki çeteye, "Darbeyi gözümün önünde planladınız..." dedi.
Hadi bakalım, şimdi ne diyeceksiniz
"Tiyatro" diyordunuz ya...
"Kontrollü darbe" gibi külyutmaz analizler attırıyordunuz ya...
Hatta "15 Temmuz'da AKP kendi kendine darbe yaptı" diyecek kadar kaptırıp gidiyordunuz ya...

Ebuseleme Gülen, amcası Fetullah Gülen'in kulağına soktuğu dilini adeta kafatasından kustu.
Demesine bakılacak olursa, FETÖ'nün tabanında yer alanlar mahpus damında yatarken, 15 Temmuz darbesini planlayanların Pensilvanya'da cağ kebabı yiyerek keyif çatmaları karşısında susmayı vicdanı kaldırmamış.
Ya siz peki
Fetullah'ın dili kulağınızın içine, ta östaki borunuza mı kaçtı ki, 15 Temmuz direnişine Fetullah'la eşzamanlı "tiyatro" demenin utancıyla yaşıyorsunuz hâlâ
Ah pardon, utanma duygunuzun mefluç olduğunu bir an için unuttum!..

Fetullah Gülen, TSK imamları