Öğretilmiş Kemalist Arap düşmanlığı

Son zamanlarda Arap ve İslam Düşmanlığı adı altında batı propaganda dili kullanılmaktadır.

Bu dil tamamen marjinal ve ayrıştırıcı bir dil olmakla birlikte ırkçı bir söylemden öte Türkiye'yi izole etme planıdır. Köklü bir medeniyete sahip olan Türkiye'nin medeniyet köklerinden koparılması için çalışan bazı mahviller alan kazanma adına Arap düşmanlığını körüklemektedir.

Osmanlı'nın çöküşünün dış nedenleri arasında Fransız ve İngiliz emperyalizmi birincil yeri tutar. Anadolu'yu da onlar işgal etti, Yunan, Ermeni mezalimlerinin arkasında da onlar var

Hatta bugün Gazze'de İslam dünyasında akan kanın arkasında da ABD ile beraber yine onlar var.

Ama onlara hayransınız değil mi

Bırakın bu ırklara düşmanlık ayaklarını. Aksine bazı Kemalistlerde özellikle seküler milliyetçilerde nevrotik düzeyde hep bir İngiliz, Fransız vs. özentiliği vardır.

Dillerinden duruşlarına kadar; İngilizce, Fransızca konuştun mu çağdaş; Arapça konuştun mu gerici Arapça tabela görürse milliyetçi duyguları kabarır, İngilizce tabela gördü mü ilerici duygular

Arapça'nın orta çağda bilim dili olduğunu dahi bilmezler bu mübarekler. Bugün biz Türkçe'yi hâlâ bilim felsefe dili yapamadık ama bunu dert edinmezler, esas problem bu.

Peki, sormak lazım Anadolu'yu Araplar mı işgal etti Osamnlı'yı Araplar mı çökertti Hayır. O halde nedir bu Arap düşmanlığı Bu aslında örtülü bir İslam düşmanlığıdır. Ve bunu kabul etmekten de acizsiniz. Bizde bazı omurgasızlar, kadınlarının batı erkeleri ile dans etmesini ve evlenmesini bile çağdaşlık adı altında görüyor. Kimi kime pazarlıyorsunuz

Direkt bu milletin Müslüman olmasından rahatsız olduğunu söyleyemeyenler bu düşmanlığı Araplar üzerinden, Atatürk üzerinden yapıyorlar hepsi bu Araplar şöyle imiş böyle imiş Efendim her milletin şöylesi böylesi, haini, kahramanı vardır. Türklerin de var. Yanlış yapanı gereksiz olanı sınır dışı edersin olur biter. Devlet demografik yapının bozulmasına izin vermez, iş hallolur gider. Efendiler, ırkçılık şeytani bir hastalıktır zira ilk ırkçının başı şeytandır. Öyle ki; şeytan kendisi ateşten olduğu için ateşin topraktan yaratılan Adem'den üstün olduğunu iddia etti.

Bizde Arap düşmanlığı, Kâbe düşmanlığıdır, Bizde Arap düşmanlığı Filistin düşmanlığıdır. Bizde Arap düşmanlığı, Harem-i Şerif düşmanlığıdır. Unutmamak lazım ki, Allah'ın şanı yüce Peygamberimiz de Arap'tır

Bağdat, Endülüs, Kurtuba, Buhara, Semerkant merkezli İslam rönesansını yapanlar, Kindi'den başlayarak İbn-i Haldun'a, İbn-i Rüşd'e İbn-i Bacce'ye kadar sayısız büyük âlimler yetiştiren parlak bir medeniyet kuran, Avrupa'yı etkileyen, İstanbul'un, Paris'in kapılarına dayananlar da Araplardır.

Bugün kötü durumda olabilirler ancak bu tek bir ölçü kıstas değildir.

Diyeceğim o ki her milletin inişleri çıkışları faziletleri, reziletleri vardır, bu sadece Araplara özgü değildir. Milletimizi, vatanımızı, dilimizi, kültürümüzü sevmeye evet, ırkçılığa kapı aralayan diğer milletleri aşağılayan seküler antropolojik milliyetçiliğe hayır diyebilmeliyiz.