Alemin ölümü..!

Son yıllarda dünyamızda yaşananlar ve yaşatılanlar sözde bilimin ışığında ve bilim adamlarının onayları, dünyaya yön veren kuruluşları gözetiminde bana göre dünyanın en karanlık, en acımasız ve insanlar üzerinde soykırım düzeyinde ölümlerin yaşatıldığı bir zamanda yaşıyoruz..!

Ortaçağ karanlıklarını tarihi kitaplarda okuduğumuzda nasıl olur böyle şeyler dediğimizde 21. yüzyılın uzay teknolojilerinin geliştiği yapay zekanın gündeme geldiği günümüzde hâlâ insanların kimyasal silahlarla ve bombalarla savaş statüsü dışında sivillerin, çocukların yaşlıların ayırt edilmeden yok edildiği günleri yaşıyor ve yaşatılıyoruz!

DÜNYA ULUSLARARASI KURULUŞLAR

GÖZETİMİNDE DİZAYN EDİLİYOR ..!

Bütün bunlar dünyada birleşmiş milletler, NATO ve pek çok uluslararası kuruluşun sözde dünya barışını sağlamak üzere kurulmuş kuruluşların gözü önünde cereyan ediyor..

Birinci ve ikinci dünya savaşlarında yaşanan hadiseleri bu kuruluşların bulunmadığı günlerde yaşandığı düşünülürse bugün yaşananların başta BM, NATO gözetiminde yapılması bu kuruluşların bir yaptırım gücü olmadığının da işaretidir..!

Hatta daha da ileri giderek bunların gözetiminde dünya dizayn edildiği gelinen noktada yapılan uygulamalarda ve soykırım üzerinde yapılan bu uygulamalara sessiz kalınma da söylenebilecek en doğru sözdür!

RECEP TAYYİP ERDOĞAN! DÜNYA

BEŞTEN BÜYÜKTÜR! TARİHTEN

DERS ALINSAYDI TEKERRÜR ETMEZDİ .!

Bütün bu yapılanların yaşandığı cumhuriyet tarihimizde maalesef hiçbir hadiseden ders alınmamış bütün bu oyunları yapanlar ve oyuncular her nedense her seferinde iktidara talip olmuşlar ve yönetimleri ellerinde tutmuşlardır..!

31 MART SEÇİMLERİ BİR MİLAT

VE MİLLETİNİKAZIDIR!

Türkiye Cumhuriyeti'nde bugün de 209 üniversitenin onlarca araştırma merkezinin ve devletin en yüksek seviyede yapıldığı dönemde yaşanması ve yaşatılması hakkında içimizdeki bu yöneticilerin ve bütün işlerin karara bağlandığı sözde seküler yani bilimsel ve sözde yine bilim adamlarının onayları sonrasında hayata geçirildiği gerçeği medyayı yönlendirenler milletin adına ahkam kesenler karşısında gelinen noktada bunların kim olduğunun ve kimlere hizmet ettiğinin ve bu ülkeye yaptıklarının ve yapamadıklarını hesabının mutlaka sorgulanmasının zamanı gelmiştir ..!

TC Devletinden ve bütün siyasi partilerden bu ülkeye hizmet etmeyen bu yıllanmış her devrin adamı kadrolar acilen temizlenmelidir..!

Yoksa millet bu partileri siyaset tarhanasından silecektir..!

FİLİSTİN VE GAZZE MESELESİ ..!

İslam işbirliği teşkilatını kuruluşunda rahmetli Turgut Özal'la yine görev alan İRSİCA'nın kuruluşunda ve işlenmiş birliği teşkilatının organlarının resmi olarak doktora tezi olarak hazırlayan biri olarak rahmetli Turgut Özal'dan bu yana İİT de dostlar alışverişte görsün manasında ikili ve çoklu görüşmeler ve yıllık toplantılar yeme içmeler dışında alınan kararlar icrasında gelinen noktada bugün bağımsız Filistin devletinin kuruluşu kararı olmasına rağmen Gazze'de 100 binlerle insan soykırım niteliğine katledilmesine rağmen İİT ve diğer İslam ülkelerinden aktif bir müdahalede bulunmazken, Türkiye'nin hiçbir olayda görmediğimiz milletteki suskunluk okuyanın da devletin havadan ve sudan yardım gayretleri ve kınamaları dışında aktif bir faaliyeti görülmediği gibi suskunlukları da yapılan soykırımı tasdikler gibidir..!

İRAN'IN MÜDAHALESİ..!

Son olarak bir film senaryosu gibi seyrettiğimiz Gazzehadisesi dünyada hiçbir İslam dışı ülkeye müdahale ve saldırısı ve savaşı olmayan İran bu sefer de Müslümanları şaşırtmamış sadece dostlar alışverişte görsün hesabı "MÜSAADE EDİLDİĞİ KADARIYLA" göstermelik saldırısı aslında İsrail'in sınırlarımı ve halkımı koruyorum bu saldırılar karşısında yaptıklarım doğrudur.. haklılığını bir kere daha teyit eden, eline koz veren İran olmuştur..!