Dolunay günleri! Kozmik beden temizliği -ruhsal bedensel arınma- detoks..!

Türkiye'de ilk defa ABD'deki öğrendiklerimizle, 1993 yılında SSRİ -Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nin yıkılması sonucu 15 yıllık Rusya'daki diplomatik görevlerim sırasında öğrendiğim kalın bağırsak, karaciğer, safra kesesi temizlenerek insanların arınma yaptıklarını, dünyada popüler olmuş bilinen adıyladetoksuygulaması yaptıklarını yaşayarak görenlerdenim.!!

Türkiye dışında bütün dünya detoksu biliyor!

Azerbaycan'da ve Rusya'da bu bilimlerin çok çok ileri gittiğini hemen hemen her sokakta BİTKİLERLE TEDAVİ MERKEZİ, SÜLÜKLE TEDAVİ MERKEZİ,. VE MASAJLA TEDAVİ MERKEZİ, KALIN BAĞIRSAK KARACİĞER SAFRA KESESI ARINDIRMA MERKEZLERİNİ gördüğüm yıl 1993 yılı idi..

TÜRKİYE DÜNYADAN HABERSİZ !

SEKÜLERİST BİLİMİN ETKİSİNDE Kapitalizme ve ilaç sektörlerine hizmet ederek HASTALIKLARLA BOĞUŞUYOR..

ABD'de gördüğümMed Cezir -Gelgithadisesinden meğersem TÜRKİYE'NİN EMPERYALİZMİN KISACA BATI TOPLUMUNUN TÜKETİM TOPLUMU YAPTIĞI, ÜZERİNDE DENEYLER UYGULANDIĞI, İLAÇLARIN VE AŞILARIN KOBAY OLARAK KULLANILDIĞI ANADOLU INSANIN BEYNİ YIKANMIŞTIR!

ANADOLU İNSANI KOBAY OLARAK KULLANILDI !

ABD'de Avrupa'da 1990 yılında her mahallesinde vitamin büfeleri ve bitkisel drog'-hapların, bitki yağlarının, çaylarının.. Vesaire satıldığını görünce aldığımız ilimin etkisiyle tabii ne kadar geri kalmışlar hâlâ bitki ile bitki hapları ile yağlarla meşguller diye düşünmüştüm!

Türkiye'de bütün dünyanın kullandığı bu nene teknolojlerimizin yerine nanoteknoloji;

diye bize batının ürettiklerini tüketen, kimyasal ilaç sanayi ile neslimiz ağır ağır yok ediyorlarmış meğersem!

Marshall yardımları ülkemize yapılan gıda güvenliğimizi sarsan ilk saldırıdır!

Ben çocukluğumda ilk defa balonu marshall yardımının alüminyum çaydanlıkda süt tozu konularak, beyaz çörek denen ekmeğin üstüne margarin yağını sürüp yiyenlerdenim ne yazık ki..!

Netice itibari ile beş yıl içinde Türkiye'de hastalıklar ve kanser patladı !

Kozmik beden temizliği! Ruhsal bedensel arınma detoks!

Biz hem ABD'de hem de Rusya'da gördüğümüz bu arınma-detoks metodunu ilk defa Türkiye'de "kozmik bilim ve bilinçle yaşam enerjisi" kitabımızı, değerli eşimin noktalarla ve masajla tedavi kitabını ve detoks kitabını yayınladık.

Akıl edenler, düşünebilenler, farkındalığı olanlar sağlıklı yaşayacak!

İLKBAHAR DOLUNAY DETOKS GÜNLERI: 17-24 MAYIS!

84.'sünü uygulayacağımız ruhsal bedensel arınma detoks programını herkes evinde uygulayarak KALIN BAĞIRSAK, KARACIĞER, SAFRA KESESİNİtemizleyerek sağlığına kavuşabilir

Otomobilinize verdiğiniz kıymeti kendinize de verin!

Nasıl ki bir arabanın yıllık periyodik bakımları varsa insanın da mutlaka günlük, aylık ve yıllık periyodik bakımları ve birtakım ritüelleri, günlük beş vakit namaz yıllık bir aylık oruç, yıkanmak, iç ve dış bedeni temizlemek önemlidir!

TEMIZLİK İMANIN YARISIDIR!

Peygamber Efendimizden (sav) temizlik imanın yarısıdır tavsiyesinin üstüne söylenecek söz olmadığı gibi Allah'ın kullarına farz kıldığı emirlerden birisi de EMANET VERİLEN BEDENİN;

YANİ İNSAN SAĞLIĞIN KORUMANIN FARZ OLDUĞUNU DA ALTINI ÇİZMEK İSTİYORUM..!

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN ÇIKARDIĞI TAMAMLAYICI TIP YASALARI İLE BİR NEBZE HALKIMIZ HOLISTIC, BÜTÜNSEL, TAMAMLAYICI TIPLA BULUŞSA DA DÜNYA ÜLKELERİNE BAKARAK AVRUPA VE AMERİKA ILE KIYASLANMAYACAK ŞEKİLDE BIRAKIN DÜNYANIN EN GERİ KALMIŞ ÜLKELERİNDE LÜBNAN VE BULGARİSTAN'DAN KATKAT ÇOK DAHA GERİDE SADECE KİMYASALLARA VE ILAÇLARA MAHKUM EDİLMİŞ ŞEKİLDE HALKIMIZ KALPLERİNDE STENTLER, DİZLERİNDE METAL KAPAKLAR, SAFRA KESELERİ ALINMIŞ BAĞIRSAKLARI EKSİK ELLERİNDE İLAÇ TORBALARIYLA KALAN ÖMRÜNÜ MUTSUZ VE UMUTSUZ BİR ŞEKİLDE YAŞAMAYA MECBUR BIRAKILMIŞLARDIR!