Başakşehir'e bahar geldi!

Zirve yarışında belirleyici olabilecek kalitedeki kadrosuyla ateş hattına demir atan Başakşehir, karşısına 3 puan yazması gereken Pendik maçında sonunda kendisini hatırladı. Çağdaş Atan, aldığı ilk teklifte bırakıp gittiği Kayseri'nin ilk 5'teki keyfini iç geçirerek izlerken Başakşehir yönetimine de 'of' çektirdiği bir ilk yarı izletti yine. Hem puan olarak hem de oyuna dair istatistiklerde 2014'ten bu yana en kötü sezonunu geçiren Turuncu-Lacivertliler, nihayet 3 puana uzanabildi.

Haberin Devamı

12. dakikada Abeid, Başakşehir adına ligde ilk kez gol sevinci yaşarken oyun ise 'Pendik atar' diyordu bariz şekilde. Nitekim sezonun yıldızı Erencan Yardımcı'nın sahne olaması pek uzun sürmedi. 36'da fileleri havalandırıp skora denge getiren 20'lik forvet gol sayısını 5'e çıkarırken Avrupalı takipçilerine de yine resital sundu. 'Golcü yetişmiyor artık' tezini çürütmeye en net aday olan Erencan bence kısa süre içinde Edirne ötesini görecektir.

Yine hakem sakatlandı

Devreden vites artırmayı hatırlamış bir Başakşehir çıktı. 49'da Figuereido'yla karşılığını da çabuk aldı. 59'da ise Lima işi bitirdi. 63''te Piatek fişi çekti. Çağdaş hocanın son maçı olabilirdi. Bu galibiyetle en azından sondan bir önceki olmasını garantiledi. Şiddetle seri yakalamak zorunda. Yoluna kredisi tükenmiş bir şekilde devam edecek.