Galatasaray'a başkan olacakmış; öyle mi..

Geçen hafta WEB Sitemizdeki yazımın başlığı "Ataman'a mesaj; Ramp ışıklarına çıkmak" idi

Yazı, "Galatasaray Başkanlığına seçilirse, Süheyl Batum'un basketbol koçluğuna Ergin Ataman'ı getireceği" haberlerine karşı, Ataman'ın "Bir gün Galatasaray'a dönersem hoca olarak değil başkan olarak dönerim. Değerli kamuoyunun bilgilerine" açıklamasına karşı "İtirazım var" denilerek yazılmıştı.

"Neden Galatasaray Başkanı olamayacağını, "usul olarak da, esas olarak da anlatan" bir yazı idi ve şöyle bitiyordu:

"Bilir misin; 'Ramp Işıklarına çıkmak Çıkarmak' diye bir deyim vardır; 'Bir tiyatro sahnesinin önünde, ışık ve ışıldakların yerleştirildiği, izleyiciye en yakın yere çıkmak çıkarılmak' anlamına gelir

Şimdi, 'spor salonlarının ışıkları' altındasın, ama 'Galatasaray Başkan adayı' olunca İşte o zaman 'ramp ışıklarına' çıkacaksın!..

Ve de Bir zamanlar basketbol hakemliği de yapmış Öcal Uluç'un O'na soracağı bir soru ile bitecek yazım: "Ramp ışıklarına çıktığında, spor salonlarında 'bench önünden' başlayıp, disiplin kurullarına kadar uzanan ve cezalarla sona eren 'öfke yolculuklarının' sayısı" ortaya çıkmayacak mı, Hocam.."

Ergin Ataman "ramp ışıklarına çıkmak için" o günleri beklemedi; yazımdan bir hafta sonra, Berlin'de bir otelin kapısında "güneşin ışığında" sahne aldı.

İşte, Gazetemizdeki "Final Four öncesi Berlin karıştı! Ergin Ataman, Fenerbahçe taraftarına küfür etti!" başlığı ile yer alan haberin özeti: "THY EuroLeague'de Final Four müsabakaları için Berlin'e gelen Panathinaikos'un koçu Ergin Ataman aleyhine, otele giriş yaptığı sırada, takımlarını karşılamaya gelen Fenerbahçe taraftarları tezahürat yapınca, Panathinaikos Başantrenörü küfürlü karşılık verdi."