İsrail'e destek verenler İsrail kadar tehlikelidirler

Filistin'de, Gazze'de soykırım gerçekleştiren İsrail denilen vampirin katliamlarını, cinayetlerini tarif etmeye kelimeler ve harfler kâfi gelmiyor. Dünya gâvurları İsrail'e destek için sıraya girdiler. Farklı dönemlerde yaptığı röportajlarda "Ben bir Siyonsit'im" açıklaması yapanABDBaşkanı Joe Biden,ABD'nin konumunu kesinleştirmek için de şu sözleri sarf etti:

"Bugün burada bulunmamın basit bir nedeni var; İsrail halkı ve dünyadaki herkesin ABD'nin nerede durduğunu bilmesi. Dışişleri Bakanı (Antony) Blinken da burada. Buraya birkaç kez geldi. Ama ben şahsen gelmek istedim"..

İsrail'i ziyaret edenAlmanyaBaşbakanı Olaf Scholz, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu ile ortak bir basın toplantısı düzenledi. Scholz, "Almanya'nın görevi İsrail'in varlığını ve güvenliği sağlamaktır" dedi.

Scholz, Almanya'nın Filistin-İsrail çatışmasında sadece İsrail'in yanında yer alabileceği konusunda bir kez daha güvence vererek, "Geçen hafta Federal Meclis'te de söylediğim gibi, böylesine zor zamanlarda Almanya için tek bir yer olabilir, o da İsrail'in yanıdır" dedi.

İngiltereBaşbakanı Rishi Sunak, Netanyahu ile yaptığı görüşmede ülkesinin İsrail'e desteğini yineleyerek, "Sizinle dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz ve sizin kazanmanızı istiyoruz" dedi. Fransa ve Yunanistan devlet başkanları benzer destek beyanlarında bulundular. Filistin'de, Gazze'de küfür tek millet oldu ama Müslümanlar tek ümmet olamadılar. Allahû Teâla uyarıyor:

"İnkâr edenler de birbirlerinin velileridir. Eğer siz bunların gereğini yapmazsanız, yeryüzünde bir karışıklık ve büyük bir bozulma olur." (Enfal Sûresi 73)

Kadim şehir, ezeli ve ebedi hilafet merkezi Kudüs için, ilk kıblemiz, İsramız ve Miracımız Mescid-i Aksa için, Filistinli, Gazzeli kahramanlar için, izzetimiz ve onurumuz için İsrail'e destek olanların hepsini düşman bilmeliyiz. İsrail'i nasıl reddedip lanetliyorsak aynı şekilde İsrail'e destek verenleri de reddedip lanetlemeliyiz. "İsrail ile Filistinli Müslümanlar arasında devam etmekte olan savaşta İsrail katliam gerçekleştiriyor, sivil yerleşim merkezlerini bombalıyor ama." dedikten sonra İsrail'i haklı kılmak için sarf edilen her kelime, her harf, Filistinli, Gazzeli çocuklara sıkılan kurşunlardan sayılır. Bebek katili Amerika-İsrail ve kendilerini destekleyen Batı âlemine karşı tek başına dinini, namusunu, vatanını, Müslümanların kutsallarını savunarak direnen İslâmi Direniş Hareketi Hamas'a terörist diyenler de tıpkı İsrail gibi birer teröristirler. Bu teröristleri reddetmeyenler de İsrail'i destekleyenlerden sayılırlar.

İslâmi naslardan kaynaklanan "Küfür Tek Millettir" ilkesini zayi ettiğiniz zaman, kendi celladınıza âşık olmaya başlarsınız. Halkı Müslüman ülkelerin Amerika'nın, Batı ülkelerinin müttefikliğiyle iftihar etmeleri, Nato'yu güçlendirmekle övünmeleri, celladlarına âşık olmaları cümlesindendir.

Masum insanları öldüren katilin, cinayetler işleyen caninin iyisi olmaz. Katillerden katil, canilerden cani beğenenler, kendi köleliklerini, esaretlerini ilan edenlerdir. İsrail'in işlemediği savaş suçu ve cinayet türü kalmadı. Ancak buna rağmen batı savaş gemilerini ve uçaklarını İsrail'in yanında olmak için harekete geçirdi. Canlarıyla, mallarıyla, sözleri ve mesajlarıyla İsrail'i destekleyenler, Filistinli, Gazzeli Müslümanların katillerinden sayılırlar. Amerika'nın, İngiltere'nin, Almanya'nın, Fransa'nın yardımı olmasaydı, İsrail bu kadar kan akıtamaz ve katliam gerçekleştiremezdi.