Siyonizm insanlığa kurulmuş tuzaklar yumağıdır

Siyonizm, dünyayı, dünya ülkelerini, liderlerini, elitlerini, medyalarını, her şeyi ve herkesi Yahudilere köle yapma kavgasıdır. Bu kavgayı başlatan ve sürdüren terör örgütünün adı da İsrail'dir. Dünyanın neresinde olursa olsun, güçlü olanın zayıf olana karşı her tür aşağılık ve barbarca davranışını onaylayan ideolojinin ismi Siyonizm'dir Siyonizm, Terörist Yahudi İsrail'in varlık sebebidir. Hevâlarını ilah edinmiş istilâcı ve işgalci güçlere karşı sabırla ve azimle mücadele etmek, ben Müslümanım diyen her mükellefin üzerine farzdır. Düşmanla mücadele konusunda gevşekliğin Müslümanların kulluk kitapları Kur'ân'da yeri yoktur.

"Düşman topluluğunu izlemekte gevşeklik göstermeyin. Eğer siz acı duyuyorsanız, kuşkusuz onlar da sizin acı duyduğunuz gibi acı duyuyorlar. Üstelik siz Allah'tan onların ümit edemeyecekleri şeyleri umuyorsunuz. Allah, hakkıyla bilendir, hüküm ve hikmet sahibidir." (Nisa Sûresi 104)

"Siyonizm timsaha benzer; bu timsahın üst çenesi Amerika, alt çenesi Avrupa Birliği'dir. Beyni İsrail, gövdesi ise işbirlikçileridir."

Dünyanın değişik bölgelerinde yaşayan farklı dil ve kültürlere sahip Yahudilerin, özellikle Avrupa'da maruz kaldıkları Holokost felaketinden sonra Siyon hedefi ile Filistin topraklarında bir devlet inşa etmeyi hedefledikleri malumdur.

Temel kuruluş ideolojisi seküler iddialara dayanmasına rağmen kurulduğu günden beri İsrail yöneticileri; hem bölgedeki varlıklarını tahkim etmek hem İsrail dışında yaşayan Yahudi topluluklarının desteğini almak için dini söylemler üzerinden meşruiyet devşirmeye çalışmışlardır.

Yahudiliğin dini metinlerini tahrif ederek ırkçı bir ideolojiye dönüştüren Siyonizm ortaya çıktığı günden itibaren kendi dışındaki hiçbir mukaddes değere saygı göstermemiştir. İnsanların doğruluk, iyilik, adalet ve barışa teşvik eden dinlerin evrensel mesajlarını kendi politik ihtiraslarına göre yorumlayan siyonist satanist eşkıyalar dünyayı vahşi bir ormana çevirmişlerdir.

Doğal hak, sekülerizm ve hukuk devleti teorilerini ortaya atan aydınlanmacı aklı putlaştıran ve dünyayı cennet haline getireceklerini iddia eden modernistler, Üçüncü Dünya Savaşı'nın başlamak üzere olduğunu söylemeye başlamışlardır. Bütün imkânlarını terörist İsrail'i korumak için seferber eden Amerika'nın yeryüzünde fitne ve fesadın yayılmasına hizmet ettiğini söylemek bir vicdan borcudur. İnsan olan ve insan kalmak isteyen herkes Amerika'nın küresel bir terör devleti olduğunu haykırmak mecburiyetindedir. Dünyada Allah'ın şeriatına dayalı bir hilafet devleti olsaydı, çoktan Amerika'yı soykırımcı terörist devlet ilan eder ve yöneticileri hakkında derhal tutuklama emri çıkarırdı. Hilafetin yokluğunda dünya küresel eşkıyalara kaldı!

Siyonizm, Osmanlı Devleti'nin Birinci Dünya Savaşı'nda mücadele ettiği gayri nizami bir savaş unsuruydu. Vaktaki Siyonizm ile mücadele önemsenmedi, Osmanlı devletinin yıkılışı kaçınılmaz oldu. Müslüman olup da Siyonizm konusunda teyakkuz halinde bulunmayanların akıbetleri enkaz olur.

Siyonizm'e iman etmiş Siyonist Yahudi; bütün kutsalları hiçe sayarak paraya, güce ve dünyaya tapan; gücü ele geçirmek için her tür gücün önünde önce boyun eğen, sonra da gücü ele geçirince kendi gücü önünde herkese boyun eğdiren ve nihayet hedefe varmak için her yolu mubah gören bir melundur.

Bütün dinler ve kültürlerde dokunulmazlığı olan sağlık ve eğitim kurumlarını, yaralı taşıyan ambulansları, Kilise, Havra ve Camii ayırt etmeksizin mabetleri bombalayan, Yahudi Terör Örgütü Siyonist İsrail Başbakanı Netanyahu, Tevrat'ın mesajlarını bağlamından kopararak Gazze katliamına dinsel meşruiyet aramaya çalışmaktadır. Netanyahu'nun Yeşaya kehaneti ve ışık- karanlık söylemleri üzerinde dünyaya çağrı yapması yeni tehlikeleri beraberinde getirmektedir. Netanyahu'nun Siyonizmi destekleyen Hristiyan grupların hafızalarını tazelemek amacıyla kullandığı dini söylemler yeni bir dünya savaşını ve yıllar önce tartışılan Medeniyetler Çatışması" tezini gündeme getirmektedir. Dünyada insanoğlunun aklına gelebilecek her türlü kötülük Amerika ve İsrail'den beklenir. Amerika'ya, İsrail'e dost eli uzatmak, kötülükle kucaklaşmak, mikropla barışmak demektir.