Batı bir coğrafyanın adı değil batılın adıdır

Batı, kan içen bir vampirdir. Batının tarihi, cinayetler ve caniler tarihidir. Batı bütünüyle bir vahşetler yumağıdır. Batı'dan edaniyetalçaklık beklenir ama medeniyet asla beklenmez. Batı, uygarlık değil barbarlıktır.

Batı ölüm tacirlerinden meydana gelmiştir. İslâm topraklarını terör ve savaş tarlalarına dönüştürmeye çalışan ihanet çeteleri, Batının mahsulleridir. Batı, insana ve insanlığa ihanettir. M. Akif Ersoy'un ifadesiyle "Batı, tek dişi kalmış canavar"dır. O diş de İsrail'dir. Evet, İsrail, Batı denilen aç canavarın tek kalmış dişidir. Müslüman olarak"tek dişi kalmış canavar"ın ve onların "yerli ve milli" maskeli işbirlikçilerinin peşine takılmak, Allah'a değil şeytana tapmaktır.

Batının bilimi de, serveti de sömürü mirasıdır. Batının zenginliği bizim yoksulluğumuz kadardır. Batının mutluluğu, bizim acılarımız kadar büyüktür, Batının gücü, bizim zayıflığımız kadardır. Batının saygınlığı, bizim aşağılanmamız kadar büyüktür. Batının halkı Müslüman ülkelere dayattığı Demokrasi; celladınızı seçmekte özgürsünüz tavsiyesinden ibarettir.

Batı, bir fitne ve fesad organizasyonu olarak ekinin ve neslinin katilidir. ABD'nin eski Yahudi asıllı Dışişleri BakanıHenry Kissinger şöyle diyor: Amerika iki sebepten dolayı güçlüdür: Ülkesindeki vatan hainlerini bulur öldürür. Düşman ülkelerdeki hainlere ulaşır onları kahraman ilan eder." Amerika'nın Terör Karakolu İsrail ise, Amerika'nın düşman ülkelerde kahraman ilan ettiği hainleri bulup etkili ve yetkili kılar. Yeri gelmişken şunu beyan etmekte fayda vardır: Siyonist seviciler, İsrail'in katliamlarını haklı bulanlar, içimizde yuvalanmış gavur tortularıdır. Bu gâvur tortularını birer birer söküp atmak, boynumuzun borcudur.

Müslüman olarak BeyazHristiyanların, dünyada yaşayan dört büyük ırktan biriniyok ettiklerini, biriniköleleştirdiklerini, birinisömürdüklerini unutmayacağız. Batı barbarlardan meydan gelmiştir. Bu barbarlar sömürü mirasını paylaşamadıkları için kendi aralarında 100 yıl savaştılar. 1. Dünya savaşı, 2. Dünya savaşı yetmedi, darbeler ve terör yetmedi, şimdi 3. Dünya savaşına, kıyamet savaşına hazırlanıyorlar. Bunların uygarlık dedikleri şeyin arkasındaKızılderililerin kanı, kara derililerin gözyaşı, sarı ırkın çalınan alın terlerivardır. Aynı ülkenin çocuklarının kanları ve gözyaşları üzerinde kendilerine iktidar ve servet üretmeye devam ediyorlar. Mehmet Akif boşuna demiyor,"Medeniyet denilen maskara mahlûku görün."

Batıya önderlik eden Amerika'nın varlık sebebi kötülüktür, haksızlık ve hukuksuzluktur. Nureddin Topçu'nun ifadesiyle "Amerika, siyasi ve hukuki manada bir devlet değildir. Bir iktisadi devlettir, Yahudiler tarafından içinden sömürülen bir büyük sermaye devletidir ve onun bütün iradesi Yahudi sermayesinin emrindedir. Yahudi ise ne hukukî, ne ahlakî varlığı olmayan bir bezirgândır."

Batı'da batıldan başka bir şey yoktur. Batı denildi mi batıl akla gelmelidir. Mesela Batı, Allah'ın lanetine uğramış Siyonist Yahudi İsrail'in bütün vahşetlerinin garantörüdür. Şunu beyan etmekte fayda vardır: Allah hiçbir kavmi melun olarak yaratmamıştır. Kavimlerin lanete uğraması sonradandır. Yahudiler de sonradan bozuk akideleri, batıl amelleri ve çirkin entrikaları yüzünden lanete uğrayan bir kavim oldular. Yahudilerin lanete uğradıkları Kur'ân-ı Kerim ile tescil edildiği için Yahudilerin lanete uğramış melun bir kavim olmalarından şüphe edilemez.