Ticarette yapay zeka trendleri

Yeni nesil iş dünyası, güçlendirilmiş yapay zeka sayesinde ürünlerin ve hizmetlerin alınıp satıldığı bir mekanizmadan çok daha fazlasını içinde barındırıyor. Ticaretin DNA'sı zeki algoritmalar, öğrenen makineler ve veri analitiği ile yeniden yazılıyor. İşletmeler, sadece bir avantaj oluşturmak için değil, aynı zamanda varlıklarını sürdürebilmek için de bu dijital zekanın gücünden yararlanma yollarını arıyor. Bu haftaki yazımızda özellikle KOBİ'lere ışık tutmak adına geliştirilmiş bazı ilginç, eğlenceli ve etkili trendleri önünüze getirdik.

strong class"read-more-detail"Haberin Devamı

QRFY

Bu platform oturduğunuz yerden QR kodlar oluşturmanıza ve yönetmenize olanak tanıyor. QR kodlarını pazarlama malzemelerinizde, broşürlerinizde anketlerde, yarışmalarda ve diğer etkileşimli pazarlama kampanyalarında kullanabilirsiniz. Bu, müşterilerle bağlantı kurmanıza ve onlara değer katmanıza yardımcı olur.

HEYGEN

Bu platform, kendi avatarınızı oluşturarak, yaptığınız konuşmaları video formatına dönüştürüyor. Ancak asıl özelliği, sesinizi klonlayarak, bunu 40'ın üzerinde dile çevirebilmeyi sağlaması. Bunu yaparken de dudak hareketlerini dahi düzenleyebiliyor. Yani Heygen sayesinde karşınızdaki yabancı uyruklu kişiye onun dilinden ürününüzü ya da hizmetinizi anlatabiliyorsunuz. Platform, olası dolandırıcılıklara karşı güvenlik ve gizlilik konusunda da taahhüt veriyor.

strong class"read-more-detail"Haberin Devamı

D-ID.COM

Fotoğrafları ve avatarları gerçekçi yüz ifadeleriyle konuşturmayı başarabilen bu platform sayesinde ürün ve hizmetlerinizi tanıtabilir, kampanya ve pazarlama yapmak için etkili videolar oluşturabilirsiniz. Ayrıca metinleri, doğal sesli konuşmaya dönüştürebilen D-ID.com, müşteri hizmetleri için de etkili çözümler sunuyor.

FLICK

Yeni nesil pazarlama platformu Flick, sosyal medya hesaplarınızı analiz etmek, paylaşım yapmak için en iyi zamanları bildirmek, hangi hashtag'lerin kullanılacağı, hangi renklerin ve filtrelerin etkili olacağını öngörmek konularında uzman. Flick'i rakiplerinizin sosyal medya faaliyetlerini izlemek ve stratejileri ve taktikleri hakkında bilgi edinmek için de kullanabilirsiniz.

JASPER