Umudumuzu kaybetmedik

Şampiyonlar Ligi A Grubu dördüncü maçında Bayern Münih'e konuk olan Galatasaray sahaya beklenen on biri ile çıktı. Sakatlıkları bulunan Muslera ve Icardi bu zorlu deplasmanda arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Baskıyı kırdık

Mücadele yüksek tempo ile başlarken Bayern orta alanımızı çabuk geçti, ceza sahamızın ön bölgesine topu taşımakta zorlanmadı. Alman ekibi yoğun baskı ile bizi kendi yarı alanımızda tutmayı başarırken biz de savunmada hata yapmadık. Temsilcimiz hızlı ataklarla rakip yarı alana gitmeyi planlarken çok sayıda pas hatası yapınca birçok atağımız başlamadan bitti. İlk kırk beş dakikada oyunun hakimi Bayern Münih olurken son bölümdeki fırsatları değerlendirebilseydik skoru lehimize de çevirmeyi başarabilirdik. Oldukça yüksek tempoda geçen ilk devre 0-0'lık beraberlikle sonuçlanırken seyir zevki yüksek bir maç izledik

Sonunu getiremedik

İkinci yarı yine yüksek tempolu başladı. Galatasaray çok daha dengeli ve orta alanda etkiliydi. Rakibi karşılama konusunda sakin kalan temsilcimiz ilk yarıdaki geçişlere izin vermedi. Okan Buruk'un öğrencileri sahanın her bölümünde yardımlaşmayı bırakmadı. 80. dakikada Kimmich duran toptan ortaladı, Kane kafayı vurdu top ağlarımıza gitti: 1-0. Bu golden sonra maalesef çözüldük. 86'da Kane farkı ikiye çıkarttı: 2-0. Uzatma anlarında Bakambu ile farkı bire indirdik: 2-1. Galatasaray maçın genelinde iyi bir performans ortaya koysa da oyunun son bölümünde hem takım oyununda hem de bireysel performanslarda sorun yaşadı. Temsilcimiz sahadan 2-1 mağlup ayrılırken guruptan çıkma ümitlerini son iki maça bıraktı.