Son vuruşlar belirleyecek

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'i konuk eden Galatasaray sahadan 3-1 yenik ayrılmasına karşın oynadığı futbolla alkış almayı başarmıştı. Güçlü rakibi karşısında 65 dakika boyunca sahanın hakimi olan Sarı-Kırmızılılar bu sezon birçok maçta olduğu gibi bitiricilik sorununu çözemedi. Gol pozisyonuna girmekte sorun yaşamayan Okan Buruk'un takımı aynı oranda skor üretemiyor. Bu durum Buruk'un ilk olarak çözmesi gereken sorun olarak görünüyor.

Haberin Devamı

Moralli ve özgüvenli

Sıkışık ve zorlu fikstürde Rize deplasmanına çıkacak olan Galatasaray dinlenme fırsatı bulamadı. Ligde iyi futbol oynayan takımlardan biri olan Rize karşısında da Sarı-Kırmızılılar'ın işi kolay olmayacak. Fakat Buruk ve öğrencilerinin hem moralli hem de özgüvenli oldukları kesin. Bu mücadeleye de yine yüksek tempoda ve ön olan baskısı ile başlayacaklardır. Galatasaray için en büyük soru işareti Icardi'nin durumu. Bayern maçına iğne ile çıkan yıldız oyuncunun tedavisi sürerken, takımla antrenmana çıkamadı.

Rize cezayı kesebilir

Fenerbahçe ile sıkı bir liderlik yarışına giren Galatasaray, bu deplasmandan kayıpsız dönmek istiyorsa son vuruşlarda çok daha başarılı olmak zorunda. Karşılarında cezayı hemen kesebilecek bir rakip olduğu gerçeği varken bu konuda artık hata yapmamaları gerekiyor.