Kayıpsız zirvede

Çaykur Rizespor galibiyeti ile ligde yenilgisiz yoluna devam eden Galatasaray, sezona iyi başlayan Kasımpaşa'yı konuk etti. Sarı-Kırmızılılar'da savunmanın solunda Abdülkerim forma giyerken Nelsson uzun bir aradan sonra kendisine ilk on birde yer buldu.

Haberin Devamı

Top Galatasaray'da kaldı

Maçın ilk bölümlerinde iki takım da tempolu oyunu tercih etti. Galatasaray ön bölgeye yerleşmek isterken Kasımpaşa orta alanı hızlı geçerek rakip kalede etkili olmak istedi. 14. dakikada Fall şutunu çekti, Muslera çok kritik bir hamle ile gole izin vermedi. İlk bölümün ardından topun kontrolünü elinde tutan Galatasaray, Kasımpaşa kalesinde daha fazla göründü. Ev sahibi ekip uzaktan attığı şutlarla da gol ararken bunu 33. dakikada Zaha ile başardı. Zaha rakibinden kaptığı topu uzaktan sert bir şutla kaleye göndererek takımını öne geçirdi: 1-0. 38'de bu kez İcardi ile gole yaklaşan Sarı-Kırmızılılar bu pozisyondan gol çıkartamadı. Okan Buruk ve öğrencileri ilk yarıyı Zaha'nın golü ile 1-0 önde kapatmayı başardı.

Gollerle başladı

Haberin Devamı

İkinci yarı çok hızlı başladı. 51. dakikada Kasımpaşa savunmasının uzaklaştıramadığı topu Zaha bir kez daha ağlara gönderdi ve farkı ikiye çıkarttı: 2-0. Kasımpaşa bu gole üç dakika sonra Omeruo ile cevap verdi: 2-1. Galatasaray'da 60.dakikada Muslera sakatlanarak yerini Günay'a bırakmak zorunda kaldı. 69'da Zaha vurdu top az farkla auta gitti. Karşılaşmanın son bölümünde Okan Buruk oyuncu değişikliklerine gitti. Sarı-Kırmızılılar oyunu orta alanda tutmak isterken tempoyu yükseltmedi. Kasımpaşa ise kontrataklarla gol aradı.