Buruk sorunu çözemedi

Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Bayern Münih'e konuk olan Galatasaray iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen sahadan 2-1'lik yenilgi ile ayrıldı. Sarı-Kırmızılılar sezonun genelinde olduğu gibi bu maçta da girdiği gol pozisyonlarını skora dönüştürmekte zorlandı. Okan Buruk'un bu sıkıntıyı 20'nin üzerinde maça çıkmasına karşın çözmemesi büyük bir sorun olarak ortada duruyor.

Haberin Devamı

Hazır olanlar oynamalı

Galatasaray, milli aranın hemen öncesinde sezona iyi başlayan fakat son haftalarda düşüş yaşayan Hatayspor'a konuk olacak. Buruk'un bu maçta alışılmış oyun prensibinden vazgeçmeyeceği kesin. Fakat başarılı hocanın hangi oyuncularla sahaya çıkacağı büyük önem taşıyor. Haftalardır iğne ile oynayan Icardi'nin sahada olup olmayacağı maç günü belli olacakken, Buruk'un formsuz Ziyech ve Tete konusunda nasıl bir karar vereceği merak konusu. Böylesi zorlu deplasmanlarda Okan hocanın isme değil elindeki en sağlıklı ve hazır oyunculara forma vermesi gerektiğini düşünüyorum.

Kadro tercihi önemli

Art arda aldığı galibiyetlerle zirveye yerleşen Galatasaray'da, Okan Buruk'un kadro tercihi ve oyuncuların bitiricilik konusundaki yetenekleri maçın skorunu ortaya çıkaracaktır.