Monako'da düğün mutluluk getirmedi

Ağustos ayında Monako'da yaptıkları 1 milyon Euro'luk düğünle dikkatleri üzerine çeken Alara Mildon-Doğukan Dudaroğlu çifti boşanma kararı aldı!

Bu yazın en görkemli düğünlerinden birine imza atan Alara Mildon-Doğukan Dudaroğlu çiftinin evliliği bitiyor! Eylül ayında Mildon'un 12 haftalık hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Çiftin bebek beklemesi bile ayrılmalarına mâni olamadı!
Bir süre önce çiftin arasının iyi olmadığı yönünde duyumlar almıştım. Aileden sanayici olan Doğukan Dudaroğlu'nun, 1 milyon Euro masraf yaptığı düğünle bile yeni eşini mutlu edemediği konuşuluyordu.
Söylentiler gerçek çıktı; Doğukan Dudaroğlu, şiddetli geçimsizlik nedeniyle Alara Mildon'a boşanma davası açıyormuş. Öğrendiğime göre ikili çoktan evlerini ayırmış bile. Alara Mildon şu sıralar yurtdışında olduğu için henüz yasal işlem başlamamış ama İstanbul'a dönmesiyle boşanma davası görülecekmiş.

Öğrencilere iş imkânı

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Miami Beach Hilton Bentley Hotel'de yapılan bir toplantı, Amerika'da üniversitelerde okuyan Türk öğrencileri, Türk-Amerikan Güney Ticaret Odası üyesi iş insanlarıyla bir araya getirdi. Öğrencileri iş dünyasıyla tanıştırıp, onlara staj ve iş olanakları yaratmak amacıyla yapılan davet ilgi gördü. 40 öğrenci ve 30 iş insanının katıldığı buluşmada, öğrenciler için şimdiden iş imkanları ortaya çıktı. Türk-Amerikan Güney Ticaret Odası, bu toplantıyı tekrarlayarak geleneksel hale getireceğini açıkladı.

Yeni şubesi Fulya'da açıldı

Dünyada en çok sevilen gastronomi markalarından biri olan Belçikalı Le Pain Quotidien, beşinci şubesini İstanbul Fulya'da Marriott Executive Apartments'da açtı. Yeni yıl konseptli açılış davetine cemiyet hayatından çok sayıda konuk katıldı. Davete Honest Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Deveci ve Hilal Deveci ile Honest Holding Pazarlama Direktörü Tuğçe Tanju Atıl ev sahipliği yaptı.