Kazanmadığı ödülü 'yürüttü'

Cuma gecesi, Türkiye'de ilk kez dijital içerik üreticileri ödüllendirildi.

Fakat, No7influencers Sosyal Medya Ajansı'nın düzenlediği törene, garip bir olay gölge düşürdü.

Adı açıklanmayan bir influencer, fotoğraf çektirmek bahanesiyle bir ödülü alarak kayıplara karıştı!


Oysa, "No7influencers Awards 2024" oldukça renkli başlamıştı. No7influencers Sosyal Medya Ajansı kurucusu Anıl Tiryaki'nin ev sahipliğini yaptığı gecenin sunuculuğunu Burcu Esmersoy, kırmızı halı töreninin sunuculuğu ise Ümit Karalar üstlenmiş ve birbirinden değerli içerik üreticileri ödüllendirilmişti.


Temsili fotoğraftır.
Lazzoni Hotel'de düzenlenen yarışmanın son ödülü ise âdet olunduğu üzere katkılarından dolayı otele verilecekti. Ancak, kuliste ne kadar çok arandıysa da bu ödül bulunamadı!
Organizasyon yetkilileri son çare olarak kamera kayıtlarına baktı. Kayıtlarda, bir influencer'ın, girişte sergilenen ödüllerden birini alıp, fotoğraf çektirdiğini gören ekip, genç kadının ilerleyen saatlerde ödülle eve gittiğini de tespit etti.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Ertesi gün telefonda aranan influencer, ödülü 'yanlışlıkla' eve götürdüğünü söyleyerek iade etti. Lazzoni Hotel, ödülüne kavuşurken, benim aklım, adı gizlenen bu influencer'da... Kim olabilir


ÜmitKaralar

Coachella'dan Sadri Alışık'a selam

Mahmut Orhan, geçtiğimiz günlerde yapılan Coachella'da sahnedeydi. Muhteşem müziğiyle binlerce kişiyi aynı anda dans ettiren ünlü DJ, set arasında unutulmaz oyuncu Sadri Alışık'a selam çaktı!


1964 tarihli "Avare" filminde Alışık'ın sokak köpeğiyle konuştuğu sahnedeki meşhur repliğini paylaşan DJ, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Orhan'ın bu jestini de performansını da çok beğendim! Mahmut Orhan, 7 Haziran'da İstanbul KüçükÇiftlik Park'ta, 22 Haziran'da İzmir Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası'nda, 6 Temmuz'da ise Ankara'da Cermodern'de setin başında.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Aksiyon dizisine renkli gala

Cihangir Ceyhan'ın başrolünde olduğu "Dengeler: Biri Olmak" dizisi, Karaköy'de gerçekleşen gala ile başladı. Belçim Bilgin, Caner Cindoruk, Mahsun Karaca gibi ünlü isimlerin de katıldığı gecede dizinin aksiyon sahneleri dikkat çekti.