40 milyona Boğaz'da kaldı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya,geçtiğimiz günlerde Bebek'teki dairesinden taşınmış, onun çıktığı evi Burcu Esmersoy kiralamıştı. Herkes Sarıkaya'nın nereye taşındığını merak ederken, ünlü oyuncunun yine Boğaz kıyısında kaldığını öğrendim.

Serenay Sarıkaya, Boğaz'aduyduğusevgisi için tercihini Ortaköy'den yana kullanmış.Oyuncu, şehrin kalbinde ancak huzurlu bir yaşam sürmek adına lüks bir siteden bahçe katı daire satın almış.Aldığım duyumlaragöre, Sarıkaya'nın yenieviiçin ödediği bedelise 40 milyon TL. Site içindeki bahçe katında bulunan ev,geniş yeşil alanıylakonforlu bir yaşam sunuyor. Sarıkaya'nın yeni evinde keyifle oturmasını dilerim...

Bebek'te renkli davet

İletişim ajansıLabrand, Bebek'teki mekânında,20 Aralık'a kadarANIM Living ve Fy-shan markalarının yeni yıl temalı renkli koleksiyonuna ev sahipliği yapıyor. Pop-up projesinin lansmanı,önceki günkeyifli bir davetle kutlandı.İki markanınyeni yıl temalı renkli koleksiyonundabirbirinden özel tasarımlar yer alırken, davete cemiyetin ünlü isimleri yoğun ilgi gösterdi. Labrand'ınpatronuSerhat Tuncay'ın ev sahipliği yaptığı davette,ANIM Living'inkurucusuMina Dilber veFy-shan'ıntasarımcısıFelekşan Onar da konuklara koleksiyonu bizzat tanıttı.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Yılbaşı buluşması

Linens'in yeni kış temalı koleksiyonu Birdie, özel bir davetle tanıtıldı. Davetliler, Linens'in yeni koleksiyonu Birdie'nin yanı sıra aksesuvar ve sofra grubunda öne çıkan yeni yıl temalı ürünleri de yakından inceleme imkânı buldu.Eataly Zorlu'nun keyifli mekânıTerrazza İtalia'da gerçekleşen keyifli davete Zorlu Tekstil Marka Direktörü Çiğdem Solak, Berrin Zorlu, Berrin Yoleri, Neşe Gönül, Aslı Şen,Hande Sezer Pekcan, Zeynep Özyağcılar, Sedef Çalarkan gibi iş, cemiyet ve sanat dünyasından isimler katıldı.