Yenmese de lider

8 eksikle Adana'ya giden Fenerbahçe'de İsmail Kartal hoca, yine defans sorunu ile sahaya çıktı. Maç Halil Umut Meler'in düdüğü ile başladı, gelelim 90 dakikanın önemli anlarına...

Haberin Devamı

Ertaç müthişti

3'te İrfan Can Kahveci kafayla kaleyi yokladı, Ertaç başarılıydı. 8'de bu kez Samet denedi, Ertaç golü çıkardı. 12 ve 14. dakikalarda kaleci Ertaç, Fenerbahçe forvetlerine yine geçit vermedi. 25'te Dzeko uzaktan denedi, müthiş bir maç çıkartan Ertaç, yine gole izin vermedi. Devre golsüz bitti. İkinci yarının hemen başında dakika 47'de uzaktan Gravillon şutladı, top direkten dışarı gitti. 62'de N'Diaye kafayla gol denedi, olmadı. Kalan dakikalar gol getirmedi, mücadele başladığı gibi 0-0 bitti.

Tadic ve Zajc...

Bu kadar eksik ve cezalı varken, en yakın rakibine gol farkıyla üstünlük kuran Fenerbahçe Adana'dan lider döndü. Ancak oynayanlardan özellikle Tadic ve Zajc çok kötüydü. Dzeko da formsuz gibi. Umarım Milli ara takıma iyi gelir. Bu kadar seri galibiyet alan ve taraftarını umutlandıran Fenerbahçe, umarım bu sezon başladığı gibi devam eder. Adana Demirspor'a gelince; hırslı ve etkili. Umarım bu oyununu devam ettirir, stoper Semih'i ve kaleci Ertaç'ı çok beğendim.