Heyecanlı galibiyet

Bulgar temsilcisine karşı İsmail Kartal takımda ufak değişikliklerle maça başladı. Gelelim 90 dakikanın önemli anlarına;

Haberin Devamı

Batshuayi...

4'te arka arkaya Tekbetey ve Rwan Seco'nun şutları heyecan yarattı. 8'de kale önüne gelen topa Tadic kafayı isabetsiz vurdu. 26'da Fred etkili geldi, şutunda Sluga'dan seken topu, Tadic yan ağlara bıraktı. 36'da Tadic kafayla yine kaçırdı. 42'de Fred'in taşıdığı topla buluşan Batshuayi çaprazdan durumu 1-0 yaptı. Devre tek golle bitti. 48'de Crespo kafayla ikiyi denedi, Sluga izin vermedi. 52'de Oosterwolde ile başlayan atakta Zajc durumu 2-0 yaptı. 65'te Becao'nun ters vuruşunda skor 2-1 oldu. 78'de Batshuayi üçü denedi, olmadı. Maçın bitiminde Zajc skoru belirleyen golü attı: 3-1. Maç bu sonuçla bitti.

Bulgarlar dişli çıktı

Rakibi çok beğendim. Keşke bizim Anadolu takımları da böyle olsa da lig daha çekişmeli geçse. Bizde herkes hava atma peşinde. Futbol ve başarı peşinde olan sadece büyük takımlar. Böyle iki ya da üç takım ligimizde olsa, biz 'lig iki takım arasında geçecek' demeyiz ama iş bilmez ve rica ile gelen Anadolu takım yöneticileri olduğu müddetçe maalesef lig iki takım arasında geçecek diyoruz.