Fenerbahçe ve diğerleri

Yağmurlu Kadıköy'de konuk Rizespor'du. İsmail Kartal kafasındaki en ideal kadroyla rakibini karşısına aldı, oynanan futbol ve alınan sonuç muhteşemdi. Gelelim maçın anlatımına;

Rize sahadan silindi

3'te maç golle başladı, Dzeko ile olgunlaşan atakta, Tadic kale önüne çevirdi, Szymanski yarım vole ile durumu 1-0 yaptı. 23'te Varesanovic vurdu, Livakovic gollük şuta el koydu. 44'te Dzeko kale önünde topu dışarı attı, devre 1-0 kapandı. 47'de ceza alanında topu önünde bulan İrfan Can durumu 2-0'a getirdi. 62'de İrfan Can ile başlayan atakta Dzeko kendine yakışan bir vuruşla skoru 3-0 yaptı. 75'te King'in getirdiği topu Tadic tamamladı: 4-0. 90'da Ferdi direğe takıldı, 903'te King kafayla durumu 5-0 yaptı. Karşılaşma bu sonuçla kapandı.

Bu mu İlhan Palut..!

Gelecek vadeden bir hoca deniyordu, Konyaspor'da güzel işler yaptı, destekledik ama Rize'ye geldi. Peki bu nasıl takım Taktik yok, sadece direnme var. Hadi onu geçelim, ikinci yarı yaptığı oyuncu değişiklikleri evlere şenlik. Resmen takımı mahvetti. Bu mu İlhan Palut! Tamam Fenerbahçe çok güçlü ama biraz top oynat. Hocalık top oynatmaktır, takımını rakibe direndirmek değil. Gelecek vadeden Rize kulübesi bu kafayla geçmişini arar.