Çok da önemli değil

Defans bölgesindeki sakatlanmaların sorununu yaşayan Fenerbahçe, Abdullah Avcı ile çıkış arayan Trabzonspor'u Kadıköy'de konuk etti. Dev maç hakem Zorbay Küçük'ün düdüğü ile başladı. Gelelim 90 dakikanın önemli anlarına;

Haberin Devamı

Tadic'ten iki penaltı

Maçın henüz 2. dakikasında Oosterwolde şutladı, Trabzonspor defansı golü önledi. 4'te İrfan Can Kahveci'nin şutu isabetsizdi. 8. dakikada yine İrfan Can Kahveci kafayla gol denedi, olmadı. 10'da Edin Visca ortaladı, Onuachu kafayla durumu 1-0 yaptı. 43'te Miha Zajc uzaktan denedi, skoru değiştiremedi. Devre Trabzonspor'un bulduğu tek golle tamamlandı. İkinci yarının hemen başında 46'da Berat uzaktan durumu 2-0 yaptı. Bir dakika sonra bu kez 47'de Pepe farkı 3'e taşıdı: 0-3. Tadic düşürüldü, kazanılan penaltıyı 61'de Tadic gole çevirdi: 3-1. Maçın son dakikalarında bu kez Crespo düşürüldü, 90'da kazanılan penaltıyı Tadic yine gole çevirdi: 2-3. Karşılaşma bu sonuçla bitti.

Sakatlar sonucu etkiledi

Sonuçta uzun süre sonra Fenerbahçe yenildi, sebebi defanstaki eksiklerdi, çözülme bu yüzdendi. Lig devam ediyor. Lider değişebilir ama futbol olarak şu anda yenilse bile Fenerbahçe her zaman şampiyonluğun en büyük adayı. Böyle maçlar olacak. Maçın en önemlisi defansta hatalar yapanları taraftarın alkışlaması ve moral vermesi... Yenilmek futbolda var. Ama bu seriden sonra çok da önemli değil.