O kısa fıkra giderek yaygınlaşıyor. Şöyle: Bir İsrailliden daha iyisi nedir Hiç İsrailli.
Gördünüz değil mi Ben Gvir isimli pislik çuvalı domuzun Sumud insanlarına savurduğu içi boş, öfke dolu, hazımsızlık dolu tehditlerini. Elinde elma soymak için çakı olmayan insanları diz üstü oturtup "biz güçlüyüz" diye böbürlenmeye çalışan bu domuz, şeytan İsrail'in şeytanlığının tam bir fotoğrafını veriyor.
Bu domuzun bilmediği, daha doğrusu bilip de bilmezden geldiği husus ise şu: Şeytanı şeytanlaştıran asıl mesele kendinde olmayan bir üstünlük vehmetmesi, onu ebediyen lanetlenen bir varlığa dönüştüren asıl mesele ise kibri idi.
İsrail tam da bu nedenlerle "yeni dünyanın şeytanı"dır ve tam da bu nedenlerle ebediyen lanetlenecek, adı her anıldığında "kahrolsun, lanet olsun, cehennemin dibine sürüklensin" diye dualar edilecektir.
"Kendinde olmayan bir üstünlük vehmetmek" dedim evet. Siyonizm ideolojisi, muharref Tevrat'ta zaten nüvelenen "Biz doğuştan, doğmuş olmakla üstünüz" fikrini sistematik hale getirdi ve sadece "üstünlük" fikriyle değil "tüm ötekileri yok edebilme" cesaretiyle de donattı bağlılarını. Bu da yıllar içerisinde Siyonizm'i şeytanla eşitledi. Şeytan ne yapıyor ve nasıl davranıyorsa bir Siyonist de öyle davranmaya başladı.
Halbuki üstün olmadıkları gibi bir güçleri de yok. Yarın öbür gün ABD, bu domuz sürüsüne verdiği kesintisiz desteği bir anlığına gevşetse günler içerisinde yeryüzünde tek bir Siyonist kalmaz. Çünkü bütün insanlık halihazırda Siyonistlerden de onların ürettiği zulümden de
nefret ediyor.
"ABD desteğini çekmez ki!" cümlesi Siyonistlerin tutunduğu ve karşılığı olmayan bir cümledir. ABD desteğini çeker, çekecek. Pek çoğumuz yaşarken görecek bunu. Şartlar öyle olgunlaşıyor çünkü dünyada.
Bu, burada bir dursun.
Şeytanın lanetlendiği asıl mesele kibriydi. Ben Gvir isimli domuzun sahip olduğu kibrin aynısı. Üstelik şeytan kadar bile gerekçesi yok Gvir domuzunun. Çünkü şeytan ateşten yaratılmıştı ve ateşin topraktan üstün olduğunu vehmediyordu. Bu pislik torbası da kendisinin ateşten yaratıldığını düşünüyor olmalı. Halbuki o da etten ve kemikten yaratılmış. Bir kurşun onu da öldürmeye muktedir ve o kurşunu bütün dünya artık hiç de ağır olmayan hareketlerle bir tüfeğin şarjörüne doldurmakla meşgul.
Benim elimdeki cümle şu: İsrail artık sürdürülemez. Bu şeytan artık var olmaya devam edemez. İnsanlar; topraktan, etten ve kandan yaratılmış insanlar bu şeytanlığı yok edecek. Sumud bunun işaretidir. Dünyanın dört bir yanındaki İsrail nefreti bunun işaretidir.