Üzüm üzüme baka baka "ak"laşıyor

Müslümanlar olarak dışarıdan ve içeriden çok ciddi iki sıkıntımız var:

Dışarıda Siyonizm'i tanımıyoruz. İçeride ne yapacağımızı tam olarak bilmiyoruz.

Gerek dış dünyada ve gerekse dış dünyadan içimize sızmış olan ve içine girdiği millet veya ülke ile aynîleşmiş olan fakat mesela; Türkiye'de kendilerine "Beyaz Türkler" denilen Mısır'da "Beyaz Mısırlı, Ürdün'de Beyaz Ürdünlü, Malezya'da Beyaz Malezyalı, İngiltere'de Beyaz İngiliz, Çin'de Beyaz Çinli"

Misali çoğaltabiliriz. Her ülkeye yayılmış olan ve o ülkelerin elit kadrosunu oluşturan bu Leani taifesine karşı sadece Müslümanlar değil her millet ve o milletin fertleri uyanık olmak zorundadır.

Üzüm üzüme baka baka kararır. Milletler de bu Leanilere karşı baka baka "ak"laşıyorlar.

Her aklaşma iyi değildir. Buradaki aklaşma "Albino"laşmaktır!

Gözü görmez veya puslu görür. Ciltlerinde aklaşma, saçlarında aklaşma, görmede güneş ışığına karşı aşırı hassasiyet ve bozukluk mevcuttur. Bu hastalığın sebebi olarak "vücutta pigment melanin" eksikliği gösterilir.

Neslimiz maalesef öğretilen yanlı ve yanlış tarih martavallarıyla tarihini puslu görür hale geldi. Gerçek kimliği Müslüman Türk iken Batının ilkel yaşam biçimine hayran bırakıldı.

Misal: Bizim gelenek ve kültürümüzde, daha elli yıl önce, yırtık pantolon giymek, yırtık elbise ile gezmek çok ayıp sayılırken, yamalı olabilir lakin yırtık olmaz derken büyüklerimiz; kefen bezini dahi namahrem diye yabancı erkeklere göstermeyi yasaklarken ninelerimiz, ne oldu da, daha bir nesil bile üzerinden geçmeden kızlarımız ve delikanlılarımız boydan boya yırtık pantolon giymeye başladılar Üstelik daha fazla para verip satın alarak. Kızlarımız kalçasını, göbeğini, yakasını açarak!...

Ne oldu ve kim bu üst akıl

Bu üst akıl Leanilerdir. Her ülkede bir miktar bulunmakta ve o ülkenin mafsallarına, damarlarına kadar girmektedirler.

Üzüm üzüme baka baka kararır lakin insanlar insanlara baka baka 'ak'laşmaktadırlar. Yani 'Albino'laşmaktadırlar. Neslimiz manen 'albino'laşmaktadır. Çünkü ruhlarında tahkiki iman yerine taklidi isyan yeşermektedir.

Dünya SiyonizmiLeanileri içeride ve dışarıda, nesilleri kolayca enseleyebileceği bir yumuşak lokmaya dönüştürmektedir.

Şimdi soralım: Dünyada genel geçer gençlikten kaç tane fert yani albinolaşmış kaç genç Gazze'de İsrail'e karşı savaşan bir Hamas'lı Müslüman Mücahide eşittir

Takas etmek isteseniz kaç albinolu vermeniz gerekir bir Hamas'lı Mücahit için

İşte kalite buradadır.

Gerçek ortadadır.

İçeride ise en büyük sıkıntımız, hâlâ çocuklarımızı nasıl ve nereye yönlendireceğimizi bilememektir. Mesela Almanya'da Türk çocuklarının ancak 4'ü Gymnasium'u yani Türkiye'de Fen Lisesi ayarındaki bir okulu hak edebilmektedir. Almanlarda bu oran 8-10'dur. Bizim çocuklarımızı Allah, Almanlardan daha mı düşük zekâda yaratmıştır Haşa!...

Türkiye'de ve İslam dünyasında da durum böyledir. Dindarlar çocuklarını en faydalıya yönlendirmekten acizdirler. En faydalı olan; çocuklarımızın iyi bir imani ve insani şuurdan sonra bilim adamı olmaları için onları sevk etmektir. Doksan beş hafıza burs veren br yapı içindeyim.. Sırayla sorsam tamamına yakını liseyi bitirince İlahiyatı düşünmektedir.

Neden İlahiyat