Tarihi geri çevirelim: Kim diyor Hitler haksız

Adolf Hitler Avusturya doğumlu Alman asıllı politikacıdır ve Alman İşçi Partisi lideridir. Son yüzyılın mühim diktatörlerinden olduğu söylense de bu iddia ancak Almanya için doğru olabilir. Dünyada çok sayıda diktatör geldi son yüzyılda. Bunlardan bir iki tane de bizde var maalesef.

Hitler'in inancı konusunda birkaç rivayet var: Deist olduğu da söyleniyor, Almanlar için İslam'ı uygun gördüğü de

Aslen Yahudi olduğu ve Almanya'daki Yahudilerin kurulacak İsrail topraklarına göçmeleri gerektiği Bunu kabul etmeyen Yahudileri ise toplama kamplarında işkenceye tabi tutarak öldürdüğü

Bir diğer iddia da Hristiyan olduğu

Adolf Hitler, tarihe ve zihinlere insanları yakan, öldüren bir cani ve zalim olarak yerleşti. Öyle değilse de öyle yapıldı. Öldürmesi, sürgün etmesi abartılı ise de, kendisi Yahudi asıllı ise de bir Adolf, Yahudi davasına feda edildi. Böylece Avrupa'da "Anti Semitizm"yasası çıkarılarak Yahudilerin aleyhlerinde tek kelime etmek yasaklandı. Yahudilerin eli kolu rahatladı.

Ayriyeten Avrupa'nın zengin Yahudi aileleri İsrail'e göçe zorlanarak İsrail için en lüzumlu unsur olan para ve insan transferi gerçekleştirildi.

Bu durum bir yönden Almanya'nın da işine geldi. Güvenliğini garanti ettiler. Ordu beslemek zorunda bırakılmadı. O alanlara harcayacağı parayı sadece kalkınmaya harcadı Almanya. Ama bir yandan da Yahudilerin üçüncü kez işlerine yaradı: Hitler'in Yahudileri öldürmesinden hareketle adeta Alman Milleti suçluymuş gibi görüldü ve Yahudilerden özür dilemek zorunda kaldı. Yahudiler de Avrupa'nın bu en güçlü sınai ülkesini kollarını sallayarak ele geçirdiler. Çünkü arkalarında Almanya'yı lokum gibi yumuşatan ABD, İngiltere, Fransa vardı.

İşin ilginç yanı; Adolf Hitler'in vahşetini, dehşetini anlatan onlarca yazı, film, roman, tiyatro olmasına rağmen ve bu kampanyayı Dünya Siyonizm'i organize etmesine rağmen hiç Alman milletini aşağılamadı. Hitler'le ve Nazizimle sınırlı kalan bu propaganda orada durdu.

Hâlbuki; yine aynı Siyonist merkezin organizesi ile ve Müslümanlardan hiç kötülük görmemiş olmalarına rağmen; Hz. Peygamber devrindeki iki savaş hariç; ha bire Müslümanları, Müslüman Orta Çağını yerden yere vurmaya devam ettiler.

Dünyanın neresinde olursa olsun, vatanını müdafaa için eline silah alan mücahitleri, terörist olarak gösterdiler. Alman milletine çıt yok, topkekûn Müslümanlar terörist

Bugün işi o hale getirmeyi başardılar ki; Gazze'de masum canlar parça parça doğranırken, 1948'den beri toprakları ellerinden alınan Filistinliler terörizmle yaftalanırken, ölülerin organları çalınıp satılırken, kadınlarına tecavüz edilirken, enkazlardan paraları toplanıp yağmalanırken, aç ve susuz bırakılırken Dünya böyle bir dehşeti daha görmemiş ve yaşamamışken Yine de Müslümanları cani, kâtil, terörist olarak gösterebiliyorlar. Çünkü propaganda imkanları ellerinde

Hatta Türkiye'de bile adı Ali, Hatice gibi Müslüman adı taşıyıp fakat Müslüman kanı ve imanı taşımayan binlerce sözüm ona Türk bile Dünya Siyonizm'inin değişik suretteki etkilerinden, propagandalarından etkilenerek kendi geçmişinden tiksiniyor da İsrail'e veya Hristiyan Milletine hayranlık duyuyor.

Müslüman olduğu halde kendi dindaşına hissiz kalanlara...

Hristiyan olarak "Hümanizm: İnsanlık" felsefesini savundukları halde iş bir masum Müslümanın veya Afrikalı, Budist, Brahmanist, Hinduist v.s'nin hak ve can ihlali olduğunda kendi ürettikleri felsefeyi unutanlara, görmeyenlere, duymayanlara İsrail'in yaptığı az bile.