Şu anda durum bu: İsrail, Filistin'in tamamını öldürse

Ne olur Yine körler sağırlar, birbirini ağırlar.

İslam Dünyası kıpırdar mı Hayır.

Dünya devletleri tavır alır mı Hayır. Milletleri demiyorum; devletleri

Türkiye'deki Leani'lerden ve Safevi'lerden bir ses var mı Hayır. Üzüntü var mı Hayır.

Demek ki; neymiş: KÜFÜR TEK MİLLETMİİİŞ.

Peki, İsrail Lübnan'ı dümdüz etse, Suriye'yi budasa indirse, Irak'ı soğana çevirse dünyadan ses çıkar mı Hayır.

Gerekçeleri hemen hazır: İsrail kendini savunma hakkını kullanıyor.

Peki, Türkiye savaşa müdahil olsa ne olur Çok çok güzel olur. İsrail ile baş başa kalsa bir haftalık işi olur İsrail'in lakin; lakin; Türkiye'nin İsrail ile savaşı başlatacak gücü var, savaşta yenecek gücü var, konvansiyonel bir harpte Ama savaşı bitirecek gücü yok!

Ne demek

Çünkü İsrail'in elinde nükleer silah var. Türkiye'ye karşı kullanır mı Kullanır. Dünyadan tepki gelir mi Cılız. Çünkü doğuda ve Batıda Türkiye'nin "artık çokolduğunu" düşünen bir sürü devlet var.

İngiltere'nin meşhur başbakanı Churcill'in sözünü hatırlayalım: "Türkiye kuruyunca sulayın, büyürse budayın." Yani Türkiye satmak için iyi bir pazar, taşımak için iyi bil hamal, üstüne basıp yükselmek için iyi bir eşek olarak kalsın.

Türkiye bir nükleer savaşta savaşı bitirecek güce sahip değil. Çünkü Türkiye'nin Kemalist ve Leani bürokrat ve kadroları, sanayicileri ve iktidarları diyerek memleketi büst ve heykelle doldurdular.

Şu "soğan-patates" diye bağıranlar, "rakıya neden bu kadar zam geliyooor! Demlenemiyoruz" diye tepinenler, "emekli acına ölüyor. Tatile gidemiyoruz" diye toplantıları velveleye verenler onlar. Bu arada ne oluyorsa gariban emekliye oluyor. Gerçekten muhtaç olanlar da arada kayboluyor.

İşte durum bu. İran'ın nükleer silah yapımı ile ilgili dünya ile başının ne kadar dertte olduğunu biliyoruz. Türkiye ise nükleer güce ancak Çukurova'daki nükleer santral devreye girdikten sonraki çalışmalarıyla ulaşacak. Tabi yaptırırlarsa!

İSRAİL NASIL BECERİYOR

Dünyada hepi topu yirmi milyon nüfusu olan Yahudiler;

a- Dünyanın en zengini,

b- Dünyanın en siyasi önderleri,

c- Dünyanın en çok bilim adamına sahip ırkı.

d- Dünyanın en dindar milleti

Nasıl yetiştiriyorlar çocuklarını Nasıl onlara dini ve ırki şuur verip, hangi pozisyonda olurlarsa olsunlar Yahudilik ve İsrail ideallerine sadık kalmayı aşılıyorlar

BİZ ÇOK AMA ÇOK GERİDEYİZ

Tüm İslam Tarihi boyunca yaşayan Müslümanların toplamı, İslam dünyasında son yüz yıldaki Müslüman nüfusuna erişemez. Ama o nüfus içinden yüzlerce meşhur, binlerce meçhul bilim adamı yetiştirmişiz. Bir misal: Kâtip Çelebi'nin meşhur eseri "Keşfüz-zünun" dur. Bu kitabın zeylini yazan Bağdatlı İsmail Paşa "İzahül meknun, an kütübi Keşfüz-zünun"adlı zeylin M(mim)maddesinde, yani matematik maddesinde yüzlerce matematik aliminin adını yazar.

Bu kadar az nüfusla bu kadar dâhi bilim adamı alim yetiştiren Müslümanlar yüz yıldır üç bölüme ayrıldılar.

Birbirini yiyen dişliler gibi öğütüyorlar.

1- Tarikatler: Bir sürü Ehli Sünnet itikadına ve Şeriata aykırı menkıbeler ve hurafelerle milyonlarca insanı arkalarına takmışlar. Medrese yani okula mesafeliler, kadınları itici ve kötülüğün anası, şeytanın kolayca aldatabileceği fertler olarak görmekteler