Siyaset dünyası toz bulanık, muhalefet boz duman!

Yeni Akit gazetesinde ilk haftalık makalem 19082022'de yayınlanmış. Öyle anlaşılıyor ki bir buçuk yıldır köşe yazısı yazıyorum. Bu yazılarımın çoğunda şu imaya, telmihe veya izaha rastlarsınız: "Bugünün Türkiye'sinde kendini milliyetçiülkücü olarak tanımlayanların, vatanperver, ülke sevdalısı olarak tanımlayanların, dindar, muhafazakar olarak tanımlayanların oy vereceği parti veya oy vermesi caiz olan parti veya meşru olan parti Cumhur İttifakıdır. Ak Parti, MHP, BBP ve devamı.

Bu ittifaka destek vermek hem fıkhen caiz olandır hem siyaseten meşru olandır. Çünkü bunun dışındakilerin hiç birisi dökülen suyu (oyu) iktidara dönüştürebilecek, millet ve ümmet için hayırlı bir icraat yapabilecek kalıpta ve kalitede değildir."

Ve hep şunu da ima ettim: "Cumhur İttifakı karşısında duranlar ve haksız, belgesiz, mesnetsiz şekilde vuranlar, bunu yaparken ne Allah ve ahiret korkusu, ne de memleket kaygısı taşımayanlar bunun bedelini ödeyeceklerdir. Allah imhal eder de ihmal etmez."

İşte vaziyet ortada. Şu CHP'nin haline bakın. CHP, "beni CHP'lilerden kurtarın" diye bağırıyor adeta. CHP'lilerin büyük çoğunluğunun TV'de haberlerin CHP ile ilgili bölümünü izlediklerini sanmıyorum. Yine CHP'lilerin çoğunluğunun büyükküçük yuvarladıktan sonra dakikalarca CHP'nin etkili ve yetkili kişilerinesövdüklerinisanıyorum!

Niçin sövmesinler ki

İçmek mi yasak sövmek mi onlara Her biri bir yerden

Hürriyet'ten Abdülkadir Selvi'nin yazdı; Eren Erdem'in iddiasına göre Murat Ongun,"Sen CHP için 'bu smin partisi' dernek olsa da kurtulsak diyen adamsın!"demiş.

Bu Murat Ongun eski İBB sözcüsü. Aynı zamanda Sözcüsü! CHP'li gazeteci Onun diline ve beline kadar düşen CHP ne hallere düşmüüüşşş!

Alevileri tasfiye ediyorlarmış. Aleviler CHP'den vaz geçer mi Asla Dersim'i bombalayan İnönü'den vazgeçmediler, bombalama emrini verene tapıyorlar da CHP'den mi vaz geçecekler Ama CHP ne hallere düşmüş ki, oy depoları durumunda olan hazır kıta Alevi oyları bile gözden çıkaracak duruma gelmişler!

Kurtarın bizi CHP'den diye bağırıyor CHP'liler

Ya İYİ Parti Ne oldu o Ekrem İmamoğlu ile Saraçhane'deki flörtler Sarılmalar, öpmeler Beklediğiniz haber cılk mı çıktı Cumhurbaşkanı yardımcısı olmuştunuz bir aylığına Zübükzade endamlı pozlar, havalı havalı kozlar

Anlayabildi mi acaba CHP, DEM'le demlenmenin dem demesini Anlayamaz. Çünkü kim anlasın Daha partinin buçuğuna muktedir olamamış Özgür Özel mi Kapıda kalmış ama pencerelerden mendil sallayanlara el kol işaretleriyle yön vermeye çalışan Kılıçdaroğlu mu Saraçhane'de "zap diye zap zap, rap diye rap rap; rep rep" çeken İmamoğlu mu Bir an önce şu aday krizi bitsin diye ivenler mi, ağzını açtıkça sövenler mi

Ee CHP! Hep demiyor muyduk; bu milletin inancına saygılı ol. Allah'ı gücendirme. Milletin inancıyla alay edip milleti gücendirme. Beddua alma. Hep demedik mi ey İYİ Parti! Ey Meral Akşener! Anıtkabir'de tazelediğin iman ile okullara koyacağını vaat ettiğin kitapla sen ancak Yaratanın hışmına uğrarsın. Çarşaf da giysen, Kabe'de direk de olsan tövbe ettiğini bu millet duymadıkça bi-ter-sin

"Sağlam kulpa; Urve-i vüsga"ya sarılmadın. Çürük ipliğe hülyalar dizdin