Pandoranın valizi açıldı

Pandoranın valizi açıldı

İDRİS GÜNAYDIN

Pandoranın kutusu az gelir. İddia doğru çıkarsa Cumhuriyet Tarihinde bu kadar büyük bir hırsızlık olmamıştır, olamaz. Onun için Pandoranın kutusu demedim, valizi dedim.

Sadece İmamoğlu ile ilgili kısım değil. Kaç tane ilçe belediye başkanı ve kaç tane yardımcılar, birim müdürleri içerde, aynı suçlamayla malul.

Bu nedir eeey CHP'liler! Sizlerde Allah aşkına hiç insaniyet namına bir kırıntı kalmadı mı Yahu şu partinizin iler tutar bir tarafı var mı

Yahu şu partinin kavgasız, şaibesiz, içerden itirafsız, tecavüzsüz, isyansız, yalansız bir süreci var mı Mustafa Kemal zamanında da böyle idi, bugün de böyle.

Size diyorum size. Sizde hiç insanlık kırıntısı yok mu artık. Hiç temiz siyaset arayışı kalmadı mı Siz susayınca her bulduğunuz sudan içiyor musunuz Hiç temizini aramıyor musunuz

Ekrem İmamoğlu'nun bu hallere düşmesinin çeşitli izahları var.

Birincisi, CHP Ekrem İmamoğlu'ndan kurtuldu. Yoksa İmamoğlu partiyi ele geçirecekti.

Özgür Özel'in işine yarıyor. Çünkü yerini, sağlamlaştırdı ve Ekrem İmamoğlu balyozu başından kalktı.

Mansur Yavaş'ın işine yarıyor, çünkü; önü açıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun işine yarıyor, çünkü; yeni bir yarışta yarışma hakkı elde etti ve kendini hançerleyen Ekrem İmamoğlu önünden çekildi.

CHP'nin işine yaradı, çünkü; belki CHP burada bir ıslahı nefs yapar da iyi, şaibesiz bir parti olabilir.

ADAMLAR İSTANBUL'U BİR

DERİ BİR KEMİK YAPMAYA

AND İÇMİŞLER

Bu tutuklama eksik. Babası ve hanımı da tutuklanmalı veya sorgulanmalıdır.

O nasıl baba ki oğluna bir bahçe veriyor ama oğlu köyün tamamını satın alıyor da o baba merak edip sormuyor "bizim oğlana ne oldu böyle" diye. Hiç mümkün olabilir mi böyle şey. Üç yılda 117 tane daire, dükkan, rezidans v.s elde ettiği söyleniyor. Bunu 12 Eylül'ün beşli generalleri bile mülkiyetlerine geçiremediler.

Hanımı da tutuklanmalı veya sorgulanmalıdır. Çünkü insan, hiç şüphe duymaz mı kocanın hareketlerinden Telefon konuşmalarından, gizli veya imalı konuşmalarından Hiç mümkün mü böyle bir durum

"Kreşleri küçümsememek lazım" diyor bir belediye meclis üyesi. Yahu zaten yedi yılda yaptığınız birkaç kreşle birkaç lokanta.

BU DURUM

TÜRKİYE

DEVLETİNİN

GÜCÜDÜR

Ne diyordu müddei hırsız; gelsinler silkelesinler bakalım silkeleyebilecekler mi

Ya, deveden büyük fil varmış. Bu Türkiye Devletinin gücünü gösteriyor. İşte devlet böyle olmalıdır. Bu Recep Tayyip Erdoğan'ın gücünü gösteriyor.