Kutsal kitabınız bugünkü Tevrat olsaydı ne yapardınız

Bir hatıra

2006 yılında Almanya'da katıldığım bir "Diyalog" toplantısında, o gün için belirlenen konu işlendi ve serbest zamana geçildi. Soru sorma zamanı. Papazlara sordum: "Kitabı Mukaddesi yani Torayı da kapsayan bir kitaba inanıyorsunuz; doğru mu"

Evet cevabını alınca; "Öyleyse Tevrat (Tora) içinde yazılanları da kabul etmiş oluyorsunuz. Öyle mi"

Ne gibi Diye sorduklarında, mesela: "Davut Peygamber komutanı olan Uriya'nın hanımına aşıktı ve Uriya'yı ölsün diye hep savaşların en hararetli yerlerinde görevlendiriyordu."

Mesela: "Lut Peygamberin kızları babalarına şarap içirdiler ve onunla yattılar"gibi, dedim.

Bir kadın rahibe dedi ki; "Ohoo! Tevrat'ta öyle aşk hikayeleri var ki; bunlar ne ki"

Bugünkü Tevrat yedi yaş üstü çocukların eline verilemeyecek kadar sapık hikayelerle doludur. Bazılarına bakalım:

"Yahudiliğe döndürülmüş bir kız, üç yaşından bir gün fazla olursa, bir haham onunla evlenebilir.Yavamot606."

Nasıl Son derece çağdaş geliyor mu bu size laikperestler

"Kaptın gönlümü, kız kardeşim, yavuklum! Gözlerinin bir bakışı ile Okşamaların ne güzel kız kardeşim. Şaraptan ne kadar hoştur okşayışın. Neşideler Neşidesi 49-10."

Nasıl Ensest pisliklerin kaynağı gibi mi laikperestler Ne dersiniz

"Bir dul kendini tatmin için her türlü usullere başvurabilir. Bir kadın sebepler göstererek(yazmaya utanıyorum)Böyle bir kadını ileride evlenmek isterse bir haham bile alabilir. (Talmut; Yebamoth59-59b)."

Başka yine var ama buraya yazamıyorum.

Evladın annesiyle, kardeşin kardeşle, kızın babayla

Ne gariptir ki; dünyada laikliği kabul etmeyen ülkelerden biri de İsrail olduğu halde ve kabul eden üç ülkeden biri de Türkiye olduğu hatırlanırsa; İsrail kendi içinde ne yapar, Yahudiler Kuzu Bayramından başka hangi bayramları kutlar bilmiyoruz lakin Yahudilerin Siyonizm ideolojisine inananları bu Tevrat'ta ve Talmut'ta yazılanları tüm dünyada, özellikle laik ve gayrimüslim ülkelerde icraata koymuşlar! Her türlü denaet, fecaet, rezalet; LGBT, ensest, küçük yaştaki kızlarla evlilik, üstelik hahamların evliliği, açıklık, sapkınlık, teşhircilik Tüm bunları dünyaya sessiz sedasız pazarlıyorlar da dünya bihaber

Siyonizm'in, mason teşkilatları vasıtasıyla oyunun kartlarını açtığı ülkelerde intihar, kardeş kavgası, boşanma, nüfus planlaması, geç evlilik gibi insanlık nüfusunu kökten tehdit eden büyük olaylar yaşanmakta fakat Siyonizm'in saati, kendilerinin istediği gibi tıkır tıkır işlemektedir.

Bana o diyalog toplantısında "Ohoo! Tevrat'ta daha neler var ki!" diyen o bayan rahibenin bile yüzünün kızardığını hatırlıyorum. Ama gel gör ki; dünyayı bir sarmaşık gibi saran bu Siyonizm belasının kaynağı işte bugünkü Tevrat ve Talmut'tur.

Zaman zaman şöyle soruluyor: Tüm Yahudiler mi suçlu Hayır: Kur'an'ın "Ehl-i Kitap" dediğine biz 'ehli defter' diyemeyiz. Tabii ki onlar içinde de Siyonizm ideolojisini benimsemeyen, Büyük İsrail iddiasını bir hayalden ibaret görenler vardır. Sayıları ne kadar Nüfusun kaçta kaçı Bilemem. Ama, Yahudiler son derece dindar bir ırk olduklarına göre kendi kutsal kitaplarını ret edebilirler mi