018 Yahudi James Bond

James Bond film serisinin yeni çıkacak filminde başrol değişiyor. İddialara göre yeni başrol İngiltere doğumlu, Yahudi kökenli Aaron Taylor-Johnson olacak. Yahudilerin Hollywood film endüstrisini kontrol ettikleri için kendilerinden olan oyuncalara öncelik verip onlara para kazandırdıkları ve meşhur olmalarını sağladıkları artık sır değil. Bir aktör çirkin de olsa, yeteneksiz de olsa sırf Yahudi diye başrol olabiliyor.

Çalışan elbette kazanır ve etrafındakilere de kazandırır ama konu o kadar basit değil. İnsanlar artık dikkat çeken bir gelişme olduğunda detaylara inip araştırıyorlar ve sebebini sorguluyorlar. Yeni James Bond filminde de anormallikler görüldü ve insanların dikkatini çekti. Çoğu Batılı insan yeni aktörün Yahudi kökenli olmasına değil, filmin de Yahudileştirilmesine tepkisini koydu. Çünkü filmde James Bond'a ait kod olan 007 kodu da 018 olarak değiştirilecek.

18 rakamı Yahudi ebcet hesaplamalarında "hayat" kelimesinin numarası olarak biliniyor. Yani Yahudilerin şanslı rakamı. Yahudiler bir bağış yaptıklarında hep 18'in katlarıyla yaparlar. İşte bu rakam 007 ile değiştirilip filmdeki kurgusal ajan Yahudileştirilmiş olacak. Belki ajanın ismi de değişecek ve Solomon, Benjamin, Yitzak vs. olacak. Hatta düşman da değişmiş olacak. Daha önceleri Rusların, nükleer silah kaçakçılarının peşine düşen James Bond bu sefer bir Arap'ın ya da Türk'ün peşine düşecek ve Müslüman avına çıkacak. Böylelikle yaptıkları soykırımı unutturup Müslümanlara yine terörist gözüyle bakmalarını sağlayacaklar. Hesapları muhtemelen böyle.

Ancak bu saatten sonra başarılı olma ihtimalleri çok zor görünüyor. Gazze'deki soykırımdan sonra birçok insan İslam'ı ve Kur'an-ı Kerim'i merak ettiği gibi Yahudileri de merak etti. İnsanlar doğal olarak bir toplumun (büyük kısmının) nasıl bu kadar vahşi olacağına anlam veremiyor ve hayatlarını, düşünce yapılarını, vicdanlarını, aralarındaki dayanışmayı ve dinlerini araştırıyor.

Son dönemde Yahudi toplumu sıkı gözlem altında olduğu için ne yaparlarsa dikkat çekiyor ve yanlışları ifşa oluyor. Medyada hiç olmadığı kadar Yahudilerin Hollywood'da, pornografi endüstrisinde, siyasette ve ekonomide ne kadar etkili olduklarına dair haberler çıkıyor. Yahudi işadamları işbu dikkatleri bir nebze dağıtmak için Amerika'da TikTok'u satın almak veya kapatmak için uğraşıyorlar. Ancak uğraşları da ifşa oluyor. Ne yaparlarsa yapsınlar niyetlerini gizleyemiyorlar.

Yahudilerin durumu 17-25 Aralık ihanetinden sonra ifşa olan FETÖ'nün durumuna benziyor. Onlar da büyük bir özgüvenle hükümete ve halka meydan okudular. Hesabını elbette sorarız dediler ve 15 Temmuz'daki darbe teşebbüsünde bulundular. Ancak öyle bir tokat yediler ki her biri dünyanın bir yerine kaçtı veyahut kendisini hapiste buldu.