Z kuşağı Zionism'e karşı

Sonunda Amerikan gençliği de İsrail'in zulmüne dayanamadı ve üniversitelerde protestolara başladı.

Birçok üniversitede protestolar devam ediyor ve devam edecek gibi görünüyor.

Aylar önce Harvard gibi önemli birkaç üniversitenin rektörü İsrail karşıtı protestolara izin verdiği için istifa ettirilmişti. Böylelikle üniversitelerdeki isyan ateşi büyümeden söndürülür diye beklendi ama tam tersi alevler hem öğrencileri hem de hocaları sardı.

Çok sayıda öğrenci ve akademisyen tutuklanmış durumda. Gösterilerde polisin yanında asker de hazır bulunuyor ve kimseye acımıyorlar. Aslında acınacak halde olan Amerikan devleti ve fakat henüz farkında değiller. Çünkü yıllardır özgür düşünceyi savunduğunu iddia eden Amerikan devleti, mevzu İsrail'in katliamı olunca kendi halkının ağzını tıkayıp hepsini polis araçlarına tıktı. Amerikan siyaseti (ekonomisi, sineması, medyası) Siyonistler tarafından öyle ele geçirilmiş ki her cop Amerikan devleti adına değil İsrail için atılıyor.

Siyasetçiler de halka yapılan zulümde halktan yana olacaklarına kendilerini para ile satın alan lobinin sözcülüğünü yapıyorlar. Ve utanmadan göstericileri Hamas yanlısı veya Yahudi karşıtı olarak damgalıyorlar. Oysa ki protestocuların tek şikâyeti acımasızca öldürülen siviller. Çoğu Hamas nedir, niye savaşır onu bile bilmez.

Neyse ki kara propaganda işlemiyor ve insanlar polisle çatışmayı göze alıyor.

Bugün yarın onaylanması beklenen TikTok kanununun gösterilerle doğrudan ilgisinin olduğunu da hatırlatalım.

Siyonist lobiye göre gençleri TikTok zehirliyor (!). Çünkü gençlik İsrail'in zulmünü en çok TikTok üzerinden izliyor ve sonra da isyan ediyor. TikTok ise Çin menşeli olduğu için Elon Musk'ı ehilleştirip Twitter'ı kontrol ettikleri gibi kontrol edemiyorlar.

Bu yüzden Çinli firmaya ya TikTok'un Amerika kısmını sat ya da kapat diyorlar.

Satılırsa Siyonist işadamlarına satılacak. Hatta alacak kişiler belli. Böylelikle hem kârlı bir firma satın alınacak, hem de gençlik, öldürülen Filistinli çocuklar yerine müstehcen videolar izleyerek depolitize olacak. Planları böyle. Birkaç gün önce Çinli firma TikTok'u satmayacağını söyledi. Demek ki kapatacaklar ama bu saatten sonra Amerikan Z kuşağının Zionism'e (Siyonizm) baş kaldırmasını durdurmaları çok zor. Hatta üniversite hocalarının kelepçelenmesiyle birlikte daha yaşlı kuşağı da kaybetmeye başlayacaklar.

Bunlar iyi haberler. Artık hem insan katledip hem de mağduru oynamak yok.

Zaman içinde ruhlarını Siyonizme satan Amerikalı siyasetçiler bile İsrail'i daha çekingen savunacaklar. Belki zaman alacak ama tüm bunlar inşallah olacak.