Gitme Reis gitme

Gitme Reis aman haa! Gitme!

Gitmelisin diyenleri iyi belle!

N'olur bizi bunlara mecbur etme!

"İşte böyle gelirsin" dedirtme

Cumhurbaşkanımız R. Tayyip Erdoğan'ın, milletimiz ve devletimiz adına siyasi diyalog kapılarını açık tutmak ve asgari müştereklerde orta bir yol bulabilmek için CHP genel merkezine ziyaret edeceği sık sık gündeme getiriliyor.

Yukarıdaki dörtlük irfan ehli bir halk ozanımızın özünden gelen manilerinden bir dörtlük! Daha genişi var amma şimdilik kalsın.

Bütün dünyada siyasetin ve siyasetçinin içine düştüğü ve çırpındığı girdaplardan birisi de; "fitne-fesat-fücur" yüklü anlayış ve kabullenişle yapılan siyasettir.

Türkiye olarak yüzyıldır bu acının faturasını ödemekteyizdir. CHP'nin muhalefet anlayışında iktidarların hizmetlerine zerre kadar destek verildiği görülmemiştir.

Millet ve devlete hizmet, CHP muhalefetinin hiçbir zaman derdi olmamıştır. 21 senedir Ak Parti iktidarınınhizmetlerine karşı, muhalefetin elle tutulur, gözle görülür bir tek onayını görmek mümkün değildir.

Muhalefet demek iktidarın doğrularına destek vermek, yanlışlarında uyarıcı olmak demek değil midir

Peki, CHP'nin siyasi tarihi boyunca iktidara gelmiş bilumum partilerin hangisinin yanında durduğu görülmüştür.

Bizzat zaman zaman belli vekiller çıkıp; "Biz iktidarın başarılarını övemeyiz, bunun için siyaset yapmıyoruz" demiyorlar mı

İşte en bariz örneği belediyeler, hâlâ dişe dokunur bir tek hizmetleri var mı Sadece kendilerinden önceki belediyelere yüklenerek, günlerini gün ediyor ve değişik bahanelerle hizmet etmiyorlar. Çünkü hizmet nasıl edilir bilmiyorlar.

Siyasette kucaklaşma ve yumuşama adı altında dışarıdaki örgütlerden üretilmiş bir senaryo ile ziyaretler peydahlandı ve uygulamaya konuldu. Belli medya organları ile sosyal medya sürekli körük çekti.

Malum ilk ziyareti Özgür Özel, Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a Ak Parti'de yaptı. Ziyaret sonrasında da Tayyip Bey'in CHP genel merkezini ziyaret edeceği duyuruldu.