Gazzeli mazlumlarla iftar

"Ben Avrupa'ya giderken kafam önümde eğik gitmiyorum. Çünkü çocuk, kadın ve ihtiyar öldürmedik. Çünkü hiçbir kutsal yere saldırmadık. Oysa onlar bunların tamamını yaptı. Hem de batının gözü önünde; Batı medeniyeti adına" Aliya İzzetbegoviç.

"Batı bütün zaferlerini yamyamlığına borçludur". Cemil Meriç!

Önceki gün yedi yaşından 70 yaşına kadar; kadın, erkek ve çocuklardan oluşan 1350 Gazzeli mazlum ile oruç açtık.

Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın himayelerinde iftarın ev sahipliğini, Milli Saraylar Başkanlığı ile Devlet Arşivleri Başkanlığı yapmıştı.

Devlet Arşivleri Başkanlığı külliyesinde gerçekleşen buluşma ve kucaklaşma, bir kere daha İsrail'in örgütlü bir terör devleti olduğu ve terörü tüm imkânlarıyla destekleyen vahşi Batının iç yüzünün ortaya çıktığı mazlumların hallerinde görülüyordu.

Yerlerinden, yurtlarından, ailelerinden edilen Gazze mazlumlarının yüzüne bakmaya, hatta selam vermeye bile utandım.

Aynı sofrayı paylaştığımız sırada yukarıdaki sözler aklıma geldi. Aliye İzzetbegoviç Bosna Savaşı sırasında, Avrupa'daki barış görüşmelerine giderken böyle demişti.

1990'larda Batı destekli Sırplar da bugün İsrail'in yaptığının aynısını yapmışlardı! Katillik bunların genlerinde var. Daha doğrusu İslam düşmanlığı demek lazım!

Cemil Meriç'in de dediği gibi "Batı bütün zaferlerini yamyamlığına borçludur". Haçlı Batı destekli İsrail'in vahşetinden, devletimizin imkânlarıyla kurtulan ve ülkemize getirilen bu mazlumların suçu neydi

Vatanlarına sahip çıkmak! Topraklarında, ülkelerinde, bayraklarının altında yaşamak!

.

Ülkemizdeki Batı beslemesi medya ile Haçlı amentülü zındıka komitelerinin niye R. Tayyip Erdoğan'a düşman oldukları ve onun nezdinde neden devletimizin büyüklüğüne, şefkatine karşı durduklarını anlamak için de salonda bulunmak gerekiyordu.

Milli Saraylar Başkanı Dr. Yasin Yıldız ile Devlet Arşivleri Başkanlığı yetkililerinin katıldığı iftarda çocuklara hediyeler dağıtıldı ve bir parça olsun çocukluklarını yaşadılar.