Dünyadaki EnDiri Ülke Türkiye
HÜSEYİN ÖZTÜRK
Başta Gazze davası olmak üzere dünyanın hangi metrekaresinde bir zulüm ve masumiyet varsa Türkiye oradadır.
Devlet Başkanı R. Tayyip Erdoğan ile birlikte milli iradenin imarının ve inşasının sahibi Müslüman milletimiz oradadır.
Bir avuç İsrail'in kölesi olan Haçlı Batılılar tarafından zulme uğramış ve uğrayan ne kadar mazlum milletler varsa umutları Türkiye'dir, Erdoğan'dır, milletimizdir.
Katil İsrail'in yıllardır Filistin'de, Gazze'de yaptığı katliamlara maddi-manevi her türlü desteği veren ve dimdik duran ülkelerin başında Türkiye gelmektedir.
2006 yılının ilk sabahında bir kere daha şahit olduk ki, dünyadaki en diri ülke Türkiye'dir.
Sabah namazını camilerde eda ettikten sonra Galata Köprüsünde amentülerinin vazifesini yerine getirmişlerdir.
Bilal Erdoğan'ın başında bulunduğu Milli İrade Platformu ve TÜGVA'nın öncülüğünde gerçekleştirilen amentü kardeşliğinin gereğini yerine getirmişler, İsrail'in soykırımcılığını lanetlemişlerdir.
……………..
Haliyle; "Acaba başka bir İslam ülkesinde de böyle kardeşlik kucaklaşması yaşandı mı" diye akıldan geçti. Boşuna geçmiş. Bizden başka hakikati haykıran olmadı.
Mesela hangi İslam ülkesi lideri, 2025 yılı boyunca konuşuldu ve hakkaniyetliğine hak verildi İşin garibi onlara da yine Erdoğan sahip çıktı. Türkiye sahip çıktı.
Ezanda kulağı, namazda gözü olmayan bazı aklı evveller, İslam denilince duluklarını düşürüp, meyil meyil karşısındaki bakarak:
-"Dubai gibi zengin ülkeler Müslüman değil mi Onlar niye Türkiye gibi değil" demekteler. Sanki örnek verilecek başka ülke yokmuş gibi.
Söyleyelim. Dubai bir İslam ülkesi değildir. Arap zenginlerinin parasını hortumlayan Haçlıların kurdurduğu bir eğlence merkezidir. Paris gibi New York gibi!
İslam adına yahut Müslüman coğrafyalar adına oradan bir şey bekleyenlerin zihinleri, Haçlı depremine duçar olmuş demektir.

110