Yeni bir temel atıyorsunuz

Burcunuzda ilerleyen Satürn sizi daha ağırbaşlı, sorumlu ve gerçekçi kılıyor. Payatınızı düzene koymak ve iş konusunda yeni adımlar atmak konusunda daha gayretlisiniz.

Genel durum

2023'te başlayan toparlanma, düzene girme ve sınırlarınızı, kapasitenizi yeniden belirleme süreci bu yıl artarak devam edecek. Satürn sayesinde hayatınıza daha fazla kararlılık, yön ve sorumluluklar gelmekte. Böylece yapmak istediklerinizi daha sağlam bir şekilde yapabileceğinizi görebilirsiniz. Pek çok Balık ya da yükselen Balık yeni bir işe başlayabilir ya da sorumluluklarda artış yaşayabilirler. Eğer belirli bir yaşın üzerinde iseniz, bu süreçte sağlığınıza daha fazla önem göstermek gereğini hissedebilirsiniz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Yeni başlangıçlar

26 Mayıs sonrasında ev cephesine, ailevi konulara hızlı bir hareketlilik de gelmekte. Bu bir evlilik, bir çocuğun doğumu ya da emlakla, anne-babanızla ilgili olumlu bir gelişme ile de olabilir. 8 Nisan'da gerçekleşecek olan Güneş tutulması ekim ayına kadar olan dönemde kişisel kazançlarınızı, birikimlerinizi ve genel olarak para durumunuzu ilgilendiren konulara canlanma, yeni başlangıçlar ve daha çok cesaret getirmekte. Bu süreçte kendi kapasitenizi gerçekleştirme ve iş hayatında yeni adımlar atma konusunda güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca uzaklarla, yabancılarla ilgili işler de desteklenmekte.

2 Ekim'de gerçekleşecek Güneş tutulması ise daha çok riskli konulara, finansal işlere, borç-alacak ve miras gibi konulara vurgu yapmakta. Başkalarından ya da eşinizden gelmesini düşündüğünüz imkanlar ya da parada bazı problemler, hoşnutsuzluklar ya da tartışmalı koşullar söz konusu olabilir. Yılın son üç ayında ortaklı işlerde ve yatırımlar konusunda daha önlemci ve akılcı olmaya çalışmalısınız.

Merkür gerilemesi sizi nasıl etkiliyor

Merkür 2024 yılında 2-25 Nisan, 5-29 Ağustos ve 26 Kasım-15 Aralık tarihleri arasında geri harekette olacak. Bu dönemlerde karar vermek ya da anlaşmalar yapmak kolay olmayabilir. Verdiğiniz kararları yeniden gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

2-25 Nisan arasında harcamalar konusunda daha dikkatli olmak gerekebilir. Bu dönemde olmamalısınız işle ilgili yeni adımlar gündeme gelse de bazı eksikler de söz konusu olabilir. Parasal alanda aceleci olmamalısınız. 26 Kasım-15 Aralık arasında evde, ailede değişiklikler, emlak, toprak gibi konularda hareketlilik ya da taşınmalar daha uğraştırıcı olabilir. Bu dönemde dikkatsizlik yüzünden sorunlar yaşayabilirsiniz.

iŞ, PARA VE KARiYER OLANAKLARI

Kısıtlamalar var

İş hayatınıza yeni bir yön vermek ve daha istikrarlı ilerlemek konusunda oldukça gayret göstereceğiniz bir dönemdesiniz. Özellikle gündüz doğmuş iseniz Satürn size daha çok yardımcı olacak. Hayatınızı yeniden inşa ettiğiniz bir dönemdesiniz. Hayallerinizi gerçekleştirme yönünde ayaklarınızı yere daha sağlam basabilirsiniz. Yapabileceğiniz şeylere konsantre olmalısınız. Satürn size belirli bir kısıtlama da getiriyor olsa bile, eski deneyimlerinizi kullanarak önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. 26 Mayıs'a kadar olan dönemde sanatsal uğraşlar, tasarımlar, yazı ve iletişim alanında daha verimli işler yapabilirsiniz. 23 Mart30 Nisan arasında cesur girişimler ve yeni başlangıçlar öne çıkıyor. Bu yıl para kazanma konusunda kendinize daha çok güvenmelisiniz. 7 Aralık sonrasında bir takım tekrarlar ve eksikler gündeme gelebilir.