Bu hafta size ne getirecek

ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Son derece ilginç, hareketli ve kritik bir haftadayız. Yan yana gelen Jüpiter ve Uranüs sürprizlere ve beklenmedik olaylara işaret ediyor. Kendimizi heyecanlı ve yenileyici koşullar içinde bulabiliriz. 24 Nisan'daki dolunay ve hemen akabinde Merkür'ün düzgün harekete dönmesi bu hafta pek çok önemli sonuç ve değerlendirme içinde olacağımızı gösteriyor. Duygusal açıdan bizi sarsan ya da güvensiz kılan durumlarla karşılaşabiliriz. Geçmişe takılıp kalmak yerine kendi içimizdeki gücümüzü bulmaya çalışalım. Kimi zaman daha fazla baskı ve endişe hissedebiliriz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim

21 Nisan Pazar Karşılıklı konulara ve denge isteyen koşullara dikkat etmek gerekiyor.

22 Nisan Pazartesi Bugün duygusal hayatımızda ve eve yönelik işlerde bazı sıkıntılarla ve hoşnutsuzluklarla karşılaşabiliriz.

23 Nisan Salı Ay yanan yolda ilerlerken tartışmalı konulara dikkat edelim. Sakin kalmak faydalı olacak.

24 Nisan Çarşamba Bugün gerçekleşen dolunay bizi duygusal açıdan oldukça hassas kılıyor. Güven arıyoruz.

25 Nisan Perşembe Dolunayın etkileri devam ederken sürprizler ve ani değişiklikler parasal açıdan kararlarımızı etkileyebilir.

26 Nisan Cuma Bizi sıkıştıran ağır baskılardan çıkmaya çalışabiliriz. Daha fazla özgürlük arıyoruz.

27 Nisan Cumartesi Yeni istekler ve hevesler içindeyiz. Dağılmamaya bakalım.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş Öncü (21 Mart- 20 Nisan

Bu dönemde Güneş'in Boğa burcunu ilerlemesiyle birlikte para durumunuz ve kazançlarınızla ilgili yeni fikirler ve değerlendirmeler öne çıkıyor. İş hayatında söz konusu olabilecek fırsatları ve yeteneklerinizi daha iyi kullanmaya çalışmalısınız. 24 Nisan'daki dolunay özellikle parasal konularda ve yatırımlarla ilgili işlerde bazı kritik sonuçlar ve değerlendirmeler getirebilir. 25'i sonrasında düşüncelerinizi yeniden uygulamaya koyabilirsiniz. 27 Nisan civarında ise kendinizi geliştirebileceğiniz yeni ufuklar var.

BOĞA Toprak Sabit (21 Nisan 20 Mayıs)

Bu hafta Güneş'in burcunuza ilerlemesiyle birlikte kişisel konularda yeni adımlar ve istekler öne çıkıyor. Değişik, ilginç ve orijinal olabilecek konulara açıksınız. Değişikliklere çok fazla izin vermeseniz de bu dönemde yenilikler söz konusu. 24 nisan'daki dolunay ilişkilerinizde ve karşılıklı konularda sizi yenilenmeye zorlayabilir. 25'i sonrasında düşüncelerinizi yeniden

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

gözden geçirebilirsiniz. 27'si civarında ortaklı bir iş ile ilgili farklılaşan koşullar söz konusu olabilir. Aşkta ise daha sakin düşünmeye bakmalısınız. Tepkilerinize özen gösterin.

İKİZLER Hava Değişken (21 Mayıs 21 Haziran)

Yeni koşullar ve değişiklikler dikkat çekmeye başlıyor. Bu hafta bir süredir bekleme içinde olan konular tekrar hız kazanmaya başlayacak. Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Ancak belirsizlikler de var. 24 Nisan'daki dolunay özellikle sağlık, hizmet ve çalışma ortamına ait konuları öne çıkarmakta. Bugünlerde enerjinizi doğru şekilde yönetmeye çalışmalısınız. 25'i sonrasında gruplar içinde hızlanan koşullar var. 27'si civarında ise özellikle karşılıklı konularda ve ilişkilerinizde daha fazla değişiklik içinde olabilirsiniz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

YENGEÇ Su Öncü (22 Haziran 22 Temmuz)

Bu hafta Boğa burcuna ilerleyen Güneş özellikle iş ve para konusunda yeni ümitler ve beklentiler getirmekte. Mesleki hedeflerde eksik kalan şeyleri tamamlama imkanı var. Gruplar, arkadaşlıklar ve sosyal çalışmalar size daha fazla heves ve canlılık getirebilir. 24 Nisan'daki dolunay tutkulu olduğunuz ve heyecan duyduğunuz konulara bir değerlendirme getirmekte. Finansal konular üzerinde durabilirsiniz. 27 Nisan civarında sizi harekete geçiren konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

ASLAN Ateş Sabit (23 Temmuz 23 Ağustos)

Bu dönemde iş hayatınızda ve hedeflerinizde oldukça hareket ve sürpriz içeren değişiklikler var. Yaratıcı gücünüzü ortaya koymak yönünde olumlu fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 24 Nisan'daki dolunay iş ve ev arasındaki dengeyi yeniden kurabileceğiniz bir farkındalık getiriyor. 25 Nisan'dan itibaren düşüncelerinizi yaymak ve yabancılarla ilgili konulara yönelmek açısından yeni adımlar atabilirsiniz. Benzer şekilde 27'si civarında yaratıcı yönlerinizi ortaya koymak yönünde oldukça destekleyici fırsatlara sahipsiniz.

BAŞAK Toprak Değişken (24 Ağustos 23 Eylül)

Bu dönemde yeni insanlar ve yeni çevreler hayatınıza olumlu değişiklikler getirebilir. Son zamanlarda gündeme gelen ve huzur bozucu olan durumlar sizi oldukça endişelendirmişti. Bu hafta 24 Nisan'da gerçekleşen dolunay zihinsel açıdan oldukça yoğun ve yakın çevrenizdeki değişikliklere daha fazla odaklı olabileceğinizi gösteriyor. Kardeşler ya da komşular daha fazla meşgul edebilir. 25'i sonrasında planlarınızı daha başarılı toparlayabilirsiniz. 27'si civarında ev ve aileyle ilgili değişiklikler yine sizi daha hareketli kılabilir.

TERAZİ Hava Öncü (24 Eylül 23 Ekim)

Bu yeni dönemde denge içeren konular ve ilişkiler size çok daha farklı imkanlar getirebilir. Haftanın ilk günlerinde eşinizden ya da ortaklıklardan gelebilecek fırsatları kullanabilirsiniz. 24 Nisan'daki dolunay özellikle parasal konularda ve ortaklı işlerde kritik bazı sonuç ve değerlendirmeler getirmekte. 25'i sonrasında karşılık konularda ve görüşmelerde koşullar yeniden hızlanabilir. 27 Nisan civarında ise daha fazla hareket, ziyaret ve eğitici olabilecek yenileyici koşullar olduğunu söyleyebiliriz.