İlişkilerinizde yeni dönem

Yılın ilk yarısında kariyer alanında sürprizler ve başkalarından destek göreceğiniz fırsatlar bulabilir ve ilişkilerinizde yeni bir döneme giriyorsunuz

Genel durum

2024 yılında dünyaya bakış açınızı değiştirebilecek, size yeni fikirler ve yeni çevreler getirecek fırsatlar dikkat çekiyor. Bu yıl büyük değişimler, yeni farkındalıklar söz konusu. Dönüşümü, mücadeleyi ve yenilenmeyi açıklayan Plüton da bu sene tam olarak karşıt burcunuz Saka'ya yerleşmiş olacak. Gelecek 20 yıl boyunca aktif olacak bu transit ilişkilerinize, evlilik hayatınıza ve işte karşılıklı konulara güçlü bir odaklanma ve yenilenme teması getiriyor olacak. Eğer Aslan burcunun ilk günlerinde doğmuş iseniz Plüton'un yeniden yapılandıran ve baskı ile dönüştürücü olan etkisini fazlası ile hissedebilirsiniz. Plüton transiti ilişkilerinize bakış açınızı değiştirirken bu alana ait mücadeleler de gündeme gelebilir. Kişisel gücünüzü ve egonuzu kullanma yönünde önemli tecrübeler ve dersler içinden geçeceksiniz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Kariyerde fırsatlar

2024 özellikle kariyer alanında ve sosyal konularda büyük bir hareketlilik, fırsatlar ve sosyalleşme getiriyor. 26 Mayıs tarihine kadar olan dönemde işte terfiler, tanıma ya da evlilik açısından da önemli fırsatlar var. 26 Mayıs sonrasında ise özellikle sosyal alanda, arkadaşlar ve gruplar içinde daha aktif olabilirsiniz. Bu yıl finansal alana ise daha dikkatli ve sorumlu şekilde yaklaşmak gerekiyor. Borçlar, alacaklar, miras ya da finansal yönetim gerektiren alanlarda yükleriniz, sorumluluklarınız olabilir.

Ailede değişiklik

8 Nisan'da gerçekleşecek olan Güneş tutulması yeni alanlara açılma, uzaklar, yabancılar ya da eğitsel uğraşlar açısından oldukça yenileyici ve geliştirici olabilir. Ekime kadar sürecek olan bu dönemde ev ve aile cephesinde de oldukça değişiklik söz konusu. 2 Ekim'de gerçekleşecek Güneş tutulması ise yakın çevrenizdekilerle ilişkiler, görüşmeler ve iletişim açısından daha uğraştırıcı olabilir. Yılın son aylarında sizi duygusal açıdan meşgul eden koşullar söz konusu olabilir.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Merkür gerilemesi sizi nasıl etkiliyor

Merkür 2024'te 2-25 Nisan, 5-29 Ağustos ve 26 Kasım15 Aralık arasında geri harekette olacak. Bu dönemlerde karar vermek ya da anlaşmalar yapmak kolay olmayabilir. 2-25 Nisan arasında uzaklarla, yabancılarla ilgili işler, yolculuklarda eksik kalan durumlar gündeme gelebilir ve olaylara bakış açınızı değiştirebilirsiniz. 5-29 Ağustos tarihleri arasında özellikle parasal konularda aceleci olmamak gerekiyor. Bu dönemde eksik şeyleri tamamladıktan sonra daha kararlı adımlar atabilirsiniz. 26 Kasım 15 Aralık'ta çocuklarınızla ilgili bir konu, yaratıcı bir uğraş ya da risk alarak girdiğiniz işlerde, yatırımlarda, spekülatif konularda karar değişikliği ve değişen koşullarla karşılaşabilirsiniz.

iŞ, PARA VE KARiYER OLANAKLARI

Sürpriz ilerleme ve şans var

2024'ün ilk yarısı özellikle iş ve para konularında daha yoğun ve hareketli bir tempo sunuyor. Yükselen Aslanlar için bu yıl Jüpiter kariyer ve tanınma evinizde ilerlemekte. 12 yılda bir gelen bu döngüyü iyi kullanmaya çalışın. Nisanda sürpriz ilerlemeler ve şans daha dikkat çekici olabilir, aniden karşınıza çıkabilir. Ekstra çaba gösterenler için ödüller çok daha büyük olacak. Bu yıl terfi etme ve daha fazla tanınma, dikkat çekme yönünde şanslı sayılırsınız. 26 Mayıs sonrasında da nakit durumunuzu destekleyen ve yeteneklerinizi daha kolay harekete geçirebileceğiniz bir atmosfer içine girebilirsiniz. Yılın ilk aylarında 4 Ocak-13 Şubat arasında çalışma ortamınıza yönelik uğraşlar sizi daha fazla meşgul edebilir. Diğer yandan bu yıl finansal sorumluluklar, eşinizin maddi durumu ya da vergi, miras gibi durumlar açısından sizi daha dikkatli, sorumlu ve sabırlı davranmaya yöneltiyor olacak.