Dönüşüm, yenilenme zamanı

Bu yıldan başlayarak kişisel açıdan büyük dönüşümler ve kendi kişisel gücünüzü ortaya çıkarabileceğiniz bir döneme, yenilenme içine girmektesiniz, dışadönük olabileceğiniz bir süreç başlıyor.

Genel durum

2024 Saka'lar için, özellikle bu burcun ilk günlerinde doğanlar açısından son derece önemli, güçlü, dönüşüm içeren koşullar getirmekte. Bu yıl Plüton 20 yıl kalmak üzere burcunuza ilerleyecek ve uzun vadede kişiliğinizi, olaylara bakış açınızı kökten değiştirerek yenileyecek. Eğer yükselen burcunuz Saka ise bu etkileri bu yıl çok daha belirgin şekilde görmeye başlayacaksınız zira Plüton 19 Kasım 2024 tarihinden itibaren burcunuza ilerlemiş olacak. Plüton içinizdeki gücü ortaya çıkarma yönünde önemli testler ama aynı zamanda sizi güçlendiren, iradenizi ortaya koyabileceğiniz fırsatlar da getirecek. Bu gezegen yenilenme, ölüm-yeniden doğuş temalarını içerir. Hayatınızda güçlü bir yenilenme içindesiniz. Kişiliğinizi doğru yönde kullanmaya özen göstermeli, takıntılı olabileceğiniz konulara özellikle dikkat etmelisiniz. Çoğu zaman güç savaşları, eril figürlerle, baba ile ilgili gelişmeler hayatınıza derinden etkileyebilir.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Yeni açılım dönemi

8 Nisan'da gerçekleşecek olan Güneş tutulması ekim ayına kadar olan dönemde sizi yetenekler ve zihinsel alanda son derece girişken ve yenilikçi kılıyor. Bu süreçte düşüncelerinizi daha cesur ve orijinal şekilde ortaya koyma imkânına sahip olabilirsiniz. İletişim, eğitim, yakın çevrenizdekiler ya da kardeşlerle ilgili konular hayatınıza yeni açılımlar getirebilir. Ayrıca bu imkânları iş hayatında da kullanabileceksiniz. 2 Ekim'de gerçekleşecek Güneş tutulması ise yılın son aylarında daha dengeli olmayı gerektirmekte. Yılın son çeyreğinde uzaklarla ilgili işler, uğraşlar, özellikle ortaklıklar ya da görüşmelerinizde daha sakin ve yapıcı olmaya özen göstermelisiniz. Bu koşullar çalışma ortamınızla ilgili bazı problemlere, huzursuzluklara işaret edebilir.

26 Mayıs'a kadar olan dönemde evde, ailevi konularda olumlu koşullar var. Evde daha mutlu ve rahat olabileceğiniz gibi, toprakla ilgili kazançlar, anne-babadan gelen destekler de söz konusu olabilir. Yılın ikinci yarısında ise yaratıcı konular, aşk hayatınızı hareketlendiren ve sizi daha dışadönük kılan fırsatlar içindesiniz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Merkür gerilemesi sizi nasıl etkiliyor

Merkür 2024'te 2-25 Nisan, 5-29 Ağustos ve 26 Kasım15 Aralık arasında geri harekette olacak. Bu dönemlerde karar vermek ya da anlaşmalar yapmak kolay olmayabilir. Verdiğiniz kararları yeniden gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. 2-25 Nisan arasında iletişim, hareket, yolculuk ve evrakları içeren konularda eksik kalan şeylere dikkat etmek gerekiyor. 5-29 Ağustos arasında finansal işlere, ortaklı konulara, miras, borç-alacak gibi konulara dikkatle yaklaşmak gerekebilir. Detayları gözden geçirmelisiniz.

26 Kasım 15 Aralık arasında ise gruplar, arkadaşlıklar ve sosyal alanda değişen koşullar ve fikirler dikkat çekebilir.

iŞ, PARA VE KARiYER OLANAKLARI

Sürprizler var

Bu yıl iş hayatınıza ve parasal konulara daha temelli sonuçlar ve fırsatlar getirmekte. Jüpiter özellikle yatırımlar, aileden ya da topraktan gelen kazançlar konusunda 26 Mayıs'a kadar daha olumlu sürprizler ve istikrarlı sonuçlar getirmekte. Nisan ayında evde ya da emlak konularında sürpriz sonuçlar ve ilerlemeler olabilir. Yılın ikinci yarısında ise severek yaptığınız ve yaratıcı olduğunuz bir alanda çok daha kazançlı olabilirsiniz. Ayrıca spekülatif amaçlı yatırımlar da size daha çekici gelebilir.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Genel olarak bu yıl para durumunuza ve kaynaklarınıza daha uzun vadeli ve toparlayıcı şekilde bakabileceğiniz koşullar ve bazı sorumluluklar da getirmekte. 13 Şubat-23 Mart'ta sabırsız dahi olabilirsiniz. 4 Eylül sonrasında ve yılın son aylarında iş ortamınızda daha fazla çaba ve mücadele söz konusu olabilir.