Bu hafta size ne getirecek

ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Yılın son gününde düzgün hareketine dönen Jüpiter gelecek yönünde daha olumlu bir beklenti getirebilir. 2 Ocak'ta Merkür de düzgün hareketine dönerek gecikmiş ya da birikmiş işlerimizi toparlamak için yeni bir değerlendirme yapabileceğimizi anlatıyor. Bu hafta özellikle 4 Ocak civarında hedeflerimiz yönünde daha gerçekçi ve diplomatik davranmak durumundayız. 4 Ocak'tan itibaren bizi daha fazla hırslı kılan koşullar var. Planlı ve kararlı olduğumuz pek çok konuda kendimizi gösterebiliriz. Bu hafta ilişkilerimizi doğru şekilde yönetmemiz gerekiyor.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim

31 Aralık Pazar

Düşüncelerimizi canlı bir şekilde ortaya koyabileceğimiz bir gündeyiz.

1 Ocak Pazartesi

Gün içinde kendi iç sesimizi daha kolay duyabiliriz. Yeni şeyler öğrenmeye açığız.

2 Ocak Salı

Detaylara dikkat etmek gerekiyor. İşle ilgili konularda daha esnek olmaya çalışalım.

3 Ocak Çarşamba

Özellikle mesleki konularda ilişkilerimizi daha iyi yönetmeye dikkat edelim. Denge arıyoruz.

4 Ocak Perşembe

Bugün aşkta ve eve yönelik konularda test eden durumlarla karşılaşabiliriz.

5 Ocak Cuma

Güven ve istikrar bulmak kolay olmayabilir. Duygusal alanda kendimizi yıpratabiliriz.

6 Ocak Cumartesi

Ailevi konularda daha sakin ve sabırlı olmaya çalışmalıyız.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu hafta yabancılarla ilgili konular ve eğitime yönelik işler yeni bir yön kazanabilir. Uzaklardan gelebilecek fırsatlar var. Haftanın ilk günlerinde parasal konular ve işle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. 2 Ocak'tan itibaren görüşmeler ve düşüncelerinizi daha akıcı şekilde anlatabileceğiniz olanaklar söz konusu. 4 Ocak'tan sonra özellikle işe yönelik konular, hedefler sizi daha kararlı kılabilir. 4 Ocak civarında ilişkilerinizi daha iyi yönetmeye çalışmalısınız. Bu dönemde uzun vadeli düşünmek ve kararlı davranmak gerekiyor.

BOĞA Toprak Sabit (21 Nisan 20 Mayıs)

Bu dönemde sizi bir süredir meşgul eden ve endişe yaratan konuları daha rahat bir şekilde ilerletme imkanına sahipsiniz. Finansal işlerde ve eşinizi de ilgilendiren konularda daha olumlu bir ortam oluşabilir. Haftanın ilk günlerinde eve yönelik konularda değişiklikler söz konusu olabilir. Özellikle 2 Ocak'tan itibaren borç ve alacak konuları üzerinde yeni bir değerlendirme yapabilirsiniz. 4 Ocak civarında günlük işlerinizi daha iyi toparlamaya çalışmalısınız. Bu yeni dönemde uzaklarla ilgili konular ayrıca yeni bir ivme kazanabilir.

İKİZLER Hava Değişken (21 Mayıs 21 Haziran)

Bu hafta karşılıklı konular ve evlilik hayatınızda daha fazla hareket, yenilik ve değişiklik dikkat çekiyor. İlişkilerinizde kararlı bir tavır takılabilirsiniz. Karşılıklı konuları toparlamak gerekiyor. Özellikle 2 Ocak'tan itibaren anlaşmalar ve görüşmeler yeniden hız kazanabilir. 4 Ocak civarında sevdiklerinizle ilgili konularda ve yaratıcı alanda daha fazla şey yapmak mümkün. Bu tarihten itibaren işle ilgili zorunluluklar ve finansal konular yönünde daha fazla çaba ve kararlılık göstermek durumundasınız.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

YENGEÇ Su Öncü (22 Haziran 22 Temmuz)

Yeni yıl kritik kararları ve değişiklikleri de beraberinde getiriyor. Bu dönemde parasal konularda yeni bir adım içinde olabilirsiniz. 2 Ocak'tan itibaren çalışma ortamınızı ilgilendiren konularda daha olumlu değişiklikler var. Aynı zamanda sağlık ve düzen, hizmet konularını da toparlama imkanı söz konusu. 4 Ocak civarına özellikle dikkat etmelisiniz. Bugünlerde ailenizi ve ilişkilerinizi ilgilendiren konular daha hızlı davranmayı gerektirebilir. 4 Ocak'tan itibaren evlilikte ve işte daha kararlı ve mücadeleci bir tavır içine girebilirsiniz.

ASLAN Ateş Sabit (23 Temmuz 23 Ağustos)

Bugünlerde yaratıcı olduğunuz konularda ve kendinizi sahneye koyduğunuz pek çok alanda daha olumlu adımlar atabilirsiniz. Aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularda olumlu bir dönem dikkat çekiyor. Bu dönemde kendinizi ortaya koymakta zorlanmayacaksınız. 2 Ocak'tan itibaren yeteneklerinizi sergilemeniz daha kolay olacak. 4 Ocak civarında ise görüşmeler ve yakın çevrenizde sizi meşgul eden konular daha kararlı davranmayı gerektirebilir. Bu tarihten itibaren özellikle çalışma ortamınızda yeni bir dönem başlamakta.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

BAŞAK Toprak Değişken (24 Ağustos 23 Eylül)

Özellikle eve ve yerleşime yönelik konularda ve ailenizi ilgilendiren işlerde daha fazla şey yapabileceğiniz günlerdesiniz. Son zamanlarda bu konularda yaşadığınız gerginlikler şimdi yerini daha yapıcı sonuçlara bırakabilir. 2 Ocak'tan sonra toprakla ilgili işler ve ailenizi ilgilendiren konularda daha kararlı adımlar içindesiniz. Özellikle 4 Ocak civarında parasal işlerde ve kazançlarınızı ilgilendiren konularda daha fazla çaba var. Bu tarihten itibaren aşkta ve kendinizi göstermek konusunda oldukça hırslı davranabilirsiniz.

TERAZİ Hava Öncü (24 Eylül 23 Ekim)

Yılın ilk günlerinde ziyaretler, kafaca sizi meşgul eden konular ve yakın çevrenizde hareketli bir ortam dikkat çekiyor. Tasarım, eğitim ve görüşme gerektiren konularda daha olumlu adımlar atabilirsiniz. Özellikle 2 Ocak'tan itibaren yeni haberler daha yapıcı davranmanızı kolaylaştırıyor. 4 Ocak civarında şahsi alanda ve ilişkilerinizde dikkatli ve gerçekçi adımlar atmanız gerekebilir. Bu tarihten itibaren eve yönelik işler ve evde sizi meşgul eden konular da artıyor. Kariyeriniz ve ailenizle ilgili bazı önemli seçimler yapmak durumunda kalabilirsiniz.