Bu hafta size ne getirecek

ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Bu hafta İkizler burcunda gerçekleşen dolunaya özellikle dikkat edelim. 27 Kasım civarında görüşmelerimizde, karşılıklı konularda ve genel olarak iletişimde stres ve engelleyici durumlarla karşılaşabiliriz. Olası kazalara karşı önlemci olalım. Doğru ve açık bir iletişim kurmamız gerekiyor. Kimi zaman yanıltıcı durumlarla yüzleşebiliriz. Dolunaylar dikkat çekici sonuçlar ve muhasebeler getirir. 1 Aralık'tan itibaren düşüncelerimizi daha gerçekçi ve amaca yönelik şekilde kullanmaya başlayabiliriz. Aynı zamanda 1 Aralık civarında daha fazla paylaşım ve empati ortaya koyabiliriz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim

26 Kasım Pazar Beklenmedik durumlar yüzünden planlarımızı değiştirmek zorunda kalabiliriz.

27 Kasım Pazartesi Dolunay düşüncelerimizi gerginlik getiriyor. Karşılıklı konularda daha sakin kalalım.

28 Kasım Salı Net bir karar vermek zor. Görüşülmesi gereken pek çok durum söz konusu.

29 Kasım Çarşamba Bugün sevdiklerimize ve yakınlarımıza daha fazla zaman ayırabiliriz.

30 Kasım Perşembe Eve yönelik işler ya da daha fazla empati kurabileceğimiz fırsatlar söz konusu.

1 Aralık Cuma Öğle saatlerinde karşılıklı konular ve beraberlikler, görüşmeler daha olumlu sonuçlar getirebilir.

2 Aralık Cumartesi Dışa dönük bir gündeyiz ve kendimize daha fazla güven duyuyoruz. Abartılara da açık olabiliriz.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu dönemde görüşlerinizi ve inançlarınızı daha güçlü, hevesli ve iddialı şekilde ortaya koyabilirsiniz. Ancak uzaklarla ilgili işler, yolculuklar ya da medya ile ilgili konularda daha sakin ve soğukkanlı hareket etmeye çalışın. 27 Kasım'daki dolunay özellikle iletişimde, hareket halinde ya da düşüncelerinizi ortaya koyarken bazı engellilerle ya da sizi zorlayabilecek stresler ile karşılaşabileceğiniz gösteriyor. 1 Aralık civarında ise ailenize ve sevdiklerinize yönelik daha fazla paylaşım içinde olabilirsiniz. İşle ilgili hedefler önem kazanıyor.

BOĞA Toprak Sabit (21 Nisan 20 Mayıs)

Bugünlerde endişe ya da stres yaratan durumlar, riskli durumlar ve özellikle finansal konularda size mücadele getiren olaylar söz konusu olabilir. Kişisel kaynaklarınızı ve para durumunuzu daha akılcı ve sakin bir şekilde ele almalısınız. 27 Kasım'daki dolunay özellikle

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

parasal konularda bir sonuç ya da değerlendirme içinde olacağınızı gösteriyor. Kimi zaman engeller de dikkat çekebilir. 1 Aralık civarında ise yakın çevrenizde daha fazla hareket ve iletişim söz konusu. Böylece düşüncelerinizi daha iyi aktarabileceksiniz.

İKİZLER Hava Değişken (21 Mayıs 21 Haziran)

Bu hafta özellikle daha sakin, dengeli ve akılcı hareket etmeye çalışmalısınız. Karşılıklı konular, evlilikte ya da ortaklıklarda gündeme gelen stresler sizi oldukça test edebilir. Son 6 aydaki gelişmelerin sonuçları gündeme gelmekte. 27 Kasım'daki dolunay kişisel alanda daha sakin düşünmeyi gerektiriyor. 1 Aralık civarında ise özellikle para durumunuz söz konusu olduğunda bazı değişikliklere gitmeniz gerekiyor olabilir. Aynı zamanda bu yeni dönemde eşinizin ya da ortağınızın işle ilgili konuları üzerinde daha fazla durabilirsiniz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

YENGEÇ Su Öncü (22 Haziran 22 Temmuz)

Önümüzdeki günlerde sağlık, hizmet ve düzen gerektiren konularda daha yapıcı ve gayretli olmanız gerekebilir. Bu dönemde çalışma hayatında ya da işle ilgili konularda sizi fiziksel açıdan test eden, yoran durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlık ve düzen konularında bir değerlendirme yapmak iyi olacak. 1 Aralık civarında ise kişisel konularda daha hareketli davranabilir ve olumlu yönde adımlar atabilirsiniz. Aynı zamanda bu dönemde ilişkilerinizde sorumlu bir bakış açısı geliştireceksiniz. Anlaşmalara odaklanıyorsunuz.

ASLAN Ateş Sabit (23 Temmuz 23 Ağustos)

Bu dönemde Yay burcunda ilerleyen Güneş ve Mars sizi daha cesur, girişimci ve hevesli kılıyor. Aşkta ya da kendinizi sahneye koymak istediğiniz konularda tutkulu ve sabırsız davranabilirsiniz. Ancak gruplar içinde ve arkadaşlıklar da olası tartışmaları da hesaba katmalısınız. 27 Kasım'daki dolunay gelecek planlarınızı yeniden gözden geçireceğinizi gösteriyor. 1 Aralık civarında ise sizi psikolojik yönden bağlayan konular ya da ailenize yönelik durumlar dikkat çekebilir. Bazı uğraştırıcı durumlarla da karşılaşabilirsiniz.

BAŞAK Toprak Değişken (24 Ağustos 23 Eylül)

Bugünlerde ev cephesinde ya da ailevi konularda daha fazla çaba, değişiklik ya da sizi fiziksel açıdan görebilecek koşullar söz konusu olabilir. Bitişler ve başlangıçlar dikkat çekiyor. Aynı zamanda 27 Kasım'daki dolunay özellikle sorumluluklar alanında ve işinizle ilgili bir konuda dikkat çekici bir sonuç gündeme getirebilir. Daha sakin ve planlı düşünmeye çalışmalısınız. 1 Aralık civarında ise ailenizle ilgili ya da eve yönelik konularda daha olumlu adımlar atabilirsiniz. Bu dönemde fikirlerinizi daha yaratıcı bir şekilde ortaya koyabileceksiniz.

TERAZİ Hava Öncü (24 Eylül 23 Ekim)

Bugünlerde sizi zihinsel açıdan hareketli ve canlı kılan pek çok çevresel değişiklik söz konusu. Eğitim, kardeşler, görüşmeler ya da iletişim alanında kendinizi ortaya koymak istiyorsunuz. 27 Kasım'daki dolunay uzaklarla ilgili bir konuda ya da eğitimde önemli değerlendirmeler ve sonuçlar getirebilir. Bu dönemde düşüncelerinizi daha yapıcı ve sakin şekilde ortaya koymalısınız. 1 Aralık civarında ise özellikle iş ve sorumluluk içeren konularda değişikliklere gidebilirsiniz. Ayrıca bu dönemde evde de daha fazla hareketlilik söz konusu olabilir.