Bu hafta size ne getirecek

ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Bu hafta 27 Aralık'ta gerçekleşen dolunay önemli sonuçlara ve değerlendirmelere gidebileceğimizi gösteriyor. Duygusal açıdan önem verdiğimiz konular, hassasiyetler ve ailevi alanda kendimizi yeni bir değerlendirme içinde bulabiliriz. Ancak bu dönemde şanslı gibi görünen şeyler aynı zamanda bazı yanlışlıklar ya da hatalar da içeriyor olabilir. Özellikle 27-29 Aralık tarihlerinde görüşmelerde ve karşılıklı konularda son derece dikkatli olalım. Karmaşık durumlar, hileli olabilecek koşullar ya da aldatıcı görünümler söz konusu olabilir. Neyse ki hafta sonunda kendimizi daha hareketli ve iyimser hissedeceğimiz arkadaşlıklara yönelebiliriz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim

24 Aralık Pazar

Bugün değişken koşullara daha gerçekçi yaklaşmalıyız. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir.

25 Aralık Pazartesi

Süregelen işleri toparlamak ve düzeltmek için daha fazla şey yapabiliriz. Çift durumlara dikkat etmek gerekiyor.

26 Aralık Salı

İşler oldukça hızlı ilerleyebilir ancak değişken koşullara da adapte olmalıyız.

27 Aralık Çarşamba

Bugün Yengeç burcunda gerçekleşen dolunay bizi ailevi konularda daha hassas kılıyor.

28 Aralık Perşembe

Karşılıklı konular, ilişkiler oldukça hassas olabilir. Daha fazla empati göstermeliyiz.

29 Aralık Cuma

Kişisel konularda abartılar da gitmemek gerekiyor. Koşullar değişmekte.

30 Aralık Cumartesi

Olaylara daha pozitif bakabileceğimiz bir gündeyiz. Aşkta da yeni bir bakış açısı içinde olabiliriz.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu hafta 27 Aralık'ta Yengeç burcunda gerçekleşen dolunay ev ve iş arasında bir değerlendirme yapabileceğinizi gösteriyor. Ailenizi ya da yerleşiminizi ilgilendiren sonuçlar söz konusu olabilir. Haftanın ilk günlerinde özellikle iş hayatında daha yapıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. Yengeç burcundaki dolunay sizi hassas kılarken aynı zamanda uzaklarla ilgili konularda bazı iletişim problemleri ya da yanılgı içeren durumlar söz konusu olabilir. Bu dönemde hileli olabilecek koşullara dikkat edin. 29'u sonrasında aşkta daha mutlu olabileceğiniz gelişmeler var.

BOĞA Toprak Sabit (21 Nisan 20 Mayıs)

Bu hafta 27'sinde Yengeç burcunda gerçekleşen dolunay özellikle yakın çevrenizdekilerle ilgili konuları daha hassas kılıyor. Ailevi gelişmeler, kardeşleri ilgilendiren konular ya da bazı görüşmelerle ilgili değişiklikler öne çıkabilir. Haftanın ilk günlerinde uzaklarla ilgili konular bazı değerlendirmeler getirebilir. Ancak 27-29 Aralık arasında özellikle ortaklı işler içinde daha dikkatli olmalısınız. Bu günlerde gündeminize gelen haberler ya da bilgiler doğru olmayabilir. Hileli durumlarla karşılaşabilirsiniz. 29'u sonrasında ortaklı işlerde yeni fırsatlar gündeme geliyor.

İKİZLER Hava Değişken (21 Mayıs 21 Haziran)

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Bugünlerde ortaklıklar, yatırımlar ya da para durumunuzu ilgilendiren dikkat çekici gelişmeler gündeme gelebilir. 27 Aralık'ta Yengeç burcundaki dolunay özellikle iş ve para konularında bir değerlendirme ve muhasebe içinde olabileceğinizi gösteriyor. Ancak bugünlerde görüşmeler ve evraklarla ilgili konular bazı yanılgılara ya da yanlışlıklara da sahne olabilir. Şanslı gibi gözükecek durumlara dikkat edin. Dolunay aynı zamanda birikimlerinizi değerlendirme konusunda da önemli sonuçlar getirebilir. 29'u sonrasında aşkta ve genel olarak ilişkilerde daha olumlu bir tempo ortaya çıkıyor.

YENGEÇ Su Öncü (22 Haziran 22 Temmuz)

Bu dönemde karşılıklı konular, ilişkiler ve evliliğinizi ilgilendiren bazı değerlendirmeler gündeme gelmekte. Özellikle 27 Aralık'ta burcunuzda gerçekleşen dolunay kişisel konulara daha fazla önem vereceğinizi ve bazı adımlar atmak isteyebileceğiniz gösteriyor. Bu dönemde duygularınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Ancak 27-29 Aralık günlerinde özellikle daha önlemci ve detaylara dikkat ederek hareket etmelisiniz. 29'u sonrasında iş ortamında kadınlarla ilgili konular ve ilişkiler daha fazla öne çıkabilir.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

ASLAN Ateş Sabit (23 Temmuz 23 Ağustos)

Bu dönemde çalışma ortamınızı ilgilendiren konulara ve aynı zamanda düzen, hizmet ve sağlık gibi konulara vurgular var. 27 Aralık'ta Yengeç burcunda gerçekleşen dolunay sizi psikolojik açıdan etkileyen ve hassas kılan konuları öne çıkarmakta. Gizli kalan şeyler de gündeme gelebilir. Bu dönemde özellikle aşk hayatınızda ya da spekülatif konularda daha gerçekçi ve dengeli kalmaya çalışmalısınız. Bazı yanıltıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. 29 Aralık sonrasında aşkta daha olumlu gelişmeler gündeme geliyor.

BAŞAK Toprak Değişken (24 Ağustos 23 Eylül)

Bu dönemde ailenizi ya da evi ilgilendiren konularda biraz daha sakin ve gerçekçi düşünmelisiniz. 27 aralık'ta Yengeç burcunda gerçekleşen dolunay gelecekle ilgili bir düşüncenizi ya da planınızı netleştirme denize yardımcı olabilir. Ancak bu dönemde evde tartışmalar ya da karmaşık durumlar gündeme gelebilir. Özellikle evinizi ilgilendiren konularda daha sakin düşünmeye çalışmalısınız. Dolunay ile birlikte aile hayatında önemli sonuçlar olabilir. 29 Aralık sonrasında evde daha olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz.

TERAZİ Hava Öncü (24 Eylül 23 Ekim)

Bu dönemde yakın çevrenizde hızlı bir hareketlilik söz konusu. Daha fazla görüşme ve iletişim dikkat çekiyor. Aynı zamanda 27 Aralık'ta Yengeç burcunda gerçekleşecek olan dolunay iş ve ev arasında önemli bir değerlendirme yapabileceğinizi de göstermekte. 27 - 29 Aralık günleri arasında özellikle görüşmelerde ve evraklarla ilgili konularda daha uyanık ve bilinçli davranmaya çalışmalısınız. Yanıltıcı bilgiler söz konusu olabilir. 29 Aralık sonrasında ise hareket, eğitim ve görüşmeler daha destekleyici değişiklikler getirebilir.