Bu hafta size ne getirecek

ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Haftanın ilk günlerinde hayal kurmaya ve yaratıcı konulara oldukça açığız. Bize ilham veren koşullar bulabiliriz. Ancak 19 Aralık civarında dikkatsizlikler ya da ihmaller yüzünden sıkıntılar yaşanabilir. 21 Aralık civarında aşkta ve parasal konularda bizi şaşırtabilecek durumlar var. 22'sinden itibaren Güneş Oğlak burcuna ilerliyor. Bugünlerde bir süredir üstüne düşündüğümüz ya da eksik kalan işleri artık toparlama aşamasına getirebiliriz. 23 Aralık civarında da işlerimizi daha yaratıcı ve verimli hale getirmek için olumlu fırsatlar ve farklı yollar bulabiliriz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim

17 Aralık Pazar

Arkadaşlar ve gruplar içinde olumlu sonuçlar alabileceğimiz bir gündeyiz.

18 Aralık Pazartesi

Sezgilerimizden yaratıcı yönde daha çok yararlanabiliriz.

19 Aralık Salı

Bazı planlar havada kalabilir. Daha dikkatli ve organize olmalıyız.

20 Aralık Çarşamba

Hızlı kararlar alabiliriz. Ancak bazı eksiklerle de karşılaşacağız.

21 Aralık Perşembe

Cesaretimizi ve duygularımızı rahat bir şekilde anlatabiliriz. Ortak bir amaç için hareket ediyoruz.

22 Aralık Cuma

Somut işler ve parasal konular için olumlu şanslar var. Tembellik etmeyelim.

23 Aralık Cumartesi

Parasal konularda beklenmedik durumlarla karşılaşabiliriz.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu dönemde düşüncelerinizi toparlama yönünde imkanlar bulabilirsiniz. Devam eden koşulları tekrar gözden geçirme şansı var. Haftanın ilk günlerinde hayal kurmaya ve ilham almaya özellikle açıksınız. Ancak 19 Aralık civarında ihmal edilmiş olan işler gündeme gelebilir. 21 Aralık civarında da ortaklı konularda daha esnek olmaya çalışın. 22'sinden itibaren özellikle işle ilgili konuların ve sorumlulukların daha fazla öne çıkacağı görülüyor. Bu yeni dönemde parasal işlerinizde değişik yollar deneyebilirsiniz.

BOĞA Toprak Sabit (21 Nisan 20 Mayıs)

Bugünlerde parasal işleri toparlama ve ortaklı konularda yeni değerlendirmeler yapma imkanına sahipsiniz. Özellikle karşılıklı konularda daha esnek olmaya çalışın. Haftanın ilk günlerinde parasal konularda uyanık davranmak gerekebilir. Özellikle 19 Aralık civarında gruplar içinde ya da gelecekle ilgili beklentilerinizde biraz daha net olmaya çalışmalısınız. 21 Aralık civarında aşkta ve karşılıklı konularda sürprizler var. 22'sinden itibaren özellikle uzaklarla ilgili işler, eğitim ve yabancılarla ilgili konuların daha fazla öne çıkacağını söyleyebiliriz.

İKİZLER Hava Değişken (21 Mayıs 21 Haziran)

Bugünlerde son zamanlarda ortaya çıkan ilişkiler ve karşılıklı konular yüzünden bir değerlendirme ve toparlama yapma imkanına sahipsiniz. Aynı zamanda sizi bağlayan finansal konular da dikkat çekebilir. Haftanın ilk günlerinde özellikle işle ilgili konularda değişken koşullar var. 19 Aralık civarında mesleki konularda çaba içinde olabilirsiniz. 22 Aralık'tan itibaren finansal anlamda daha fazla iş ve sorumluluk gündeme geliyor. 23 Aralık civarında da karşılıklı konuları çözmek için yeni adımlar atabilirsiniz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

YENGEÇ Su Öncü (22 Haziran 22 Temmuz)

Bu dönemde sizi meşgul eden işler, sorumluluklar ve organizasyon gerektiren konular devam etmekte. Ancak bazı işleri toparlamak gerekiyor. Haftanın ilk günlerinde olaylara bakış açınızı netleştirmeye çalışmalısınız. 19 Aralık civarında uzaklarla ilgili bir konu ya da medya içinde sizi meşgul edebilecek bir durum belirsizliklere neden olabilir. 21 Aralık civarında aşkta sürprizlere açıksınız. Özellikle 22 Aralık'tan itibaren ilişkilerinizde ve evlilikte sizi daha fazla ciddi kılan düşünceler içindesiniz.

ASLAN Ateş Sabit (23 Temmuz 23 Ağustos)

Bu dönemde sevdiklerinizle ilgili konularda daha heyecanlı ve kimi zaman tartışmacı olabiliyorsunuz. Ayrıca bugünlerde önemli, riskli ya da spekülatif işler de öne çıkıyor olabilir. İş ortamında ise eksik kalan durumları toparlamak gerekiyor. Haftanın ilk günlerinde harcamalarınızda daha gerçekçi olmaya çalışmalısınız. 19 Aralık civarında yatırımlar ya da finansal konularda sınırları aşmamak gerekiyor. 21 Aralık civarında iş hayatında ilişkilerinizde ani durumlar ortaya çıkabilir. 23'ü civarında da daha esnek olmalısınız.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

BAŞAK Toprak Değişken (24 Ağustos 23 Eylül)

Bu dönemde eve yönelik işleri toparlamak ve yaratıcı konulara zaman ayırmak daha kolay. Sevdiklerinizle ilgili konular ya da kendinizi öne koymak istediğiniz alanlarda daha çok şey yapabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde ev, toprak ya da ailevi işlerde ve ortaklı konularda koşullar dengesiz olabilir. 22'sinden itibaren kendinizi daha fazla ortaya koyma çabası içindesiniz. Bu dönemde özellikle 23'ü civarında yeni kişiler, yeni çevreler ya da hayatınıza katabileceğiniz farklı bakış açıları size olumlu bir atmosfer getirebilir.

TERAZİ Hava Öncü (24 Eylül 23 Ekim)

Bu dönemde gündeminizi meşgul eden görüşmeler, ziyaretler ya da zihinsel açıdan sizi oyalayan durumlar dikkat çekmeye devam ediyor. Bugünlerde düşüncelerinizi daha iyi toparlamaya çalışmalısınız. Haftanın ilk günlerinde çalışma ortamında organize olmak için ekstra çaba sarf etmek gerekebilir. Hayal gücünüzden daha çok yararlanabilirsiniz. 21 Aralık civarında ortaklı parasal konularda farklı yollar izlemek gerekebilir. 23'ü civarında ise finansal konulara daha yeni çözümler getirebilirsiniz