Bu hafta size ne getirecek

ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Bu hafta 13 Aralık'ta Yay burcunda yeniay doğarken aynı zamanda iletişim gezegeni Merkür de geri hareketine başlıyor. Düşüncelerimizi ve inançlarımızı daha hararetli ve güçlü bir şekilde ortaya koymak istiyoruz. Ancak bazı değişikliklere de yer vermek gerekecek. Özellikle inançlarımız ve olaylara bakış açımız söz konusu olduğunda abartılardan uzak kalalım. İşle ilgili konularda ve görüşmelerde eksik kalan şeyler gündeme gelebilir. Özellikle yeniaydan sonra bu eksikleri daha kolay görebiliriz. 16 Aralık civarında sosyal alanda ve arkadaşlıklar içinde kendimizi özgün şekilde ortaya koyabiliriz. Bu dönemde aşkta ve değer verdiğimiz konularda daha yapıcı olmaya çalışalım.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim

10 Aralık Pazar

Bugün dikkatli olmakta fayda var. Duygusal alanda kendimizi baskı altında hissedebiliriz.

11 Aralık Pazartesi

Ay'ın ışığı kapanırken bitişler ve sonlanmalar gündeme gelebilir. Duygusal açıdan kendimizi yıpratabiliriz.

12 Aralık Salı

Sakin düşünmekte fayda var. Yeni ayın enerjisi hayatımıza daha fazla cesaret getiriyor.

13 Aralık Çarşamba

Yeniay ile birlikte kendimizi daha enerjik ve değişikliklere açık hissedebiliriz.

14 Aralık Perşembe

İşle ilgili görüşmeler ve bazı eksik kalan durumlar üstünde yeniden durmalıyız.

15 Aralık Cuma

Ailevi konularda kendimizi daha sorumlu hissedebiliriz. Olaylara daha ciddi bakıyoruz.

16 Aralık Cumartesi

Bugün sosyal konular ve arkadaşlıklar açısından oldukça hareketli geçebilir. Başkaları ile çok şey paylaşabiliriz.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bu hafta Yay burcunda gerçekleşen yeniay sizi yeni ortamlara ve farklı görüşlere yöneltiyor. Düşüncelerinizde ve özellikle yabancılarla ilgili konularda daha girişken davranabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde işle ilgili konularda ve sorumluluklar içinde bazı eksik kalan konular ya da belgeler de gündeme gelebilir. 13 Aralık civarında kendinizi daha cesur ve girişken hissedebilirsiniz. Bu dönemde cesaretiniz artıyor. 16 Aralık civarında ise gruplar içinde yaratıcı konular ve farklı fikirler söz konusu olabilir.

BOĞA Toprak Sabit (21 Nisan 20 Mayıs)

Bu yeni dönemde sizi endişelendiren bazı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak korkularınızı aşmak için uygun bir dönemdesiniz. Finansal konular ve ortaklı işler içinde daha sakin düşünmeye çalışmalısınız. Bu dönemde uzaklarla ilgili işlerde de değişiklikler gündeme gelebilir. Haftanın ilk günlerinde karşılıklı konularda daha fazla fırsat söz konusu. 13'ündeki yeniayla birlikte projelerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. 16 Aralık civarında ise kendinizi ortaya koymak açısından uygun fırsatlar bulacaksınız.

İKİZLER Hava Değişken (21 Mayıs 21 Haziran)

Bu hafta karşıt burcunuz Yay'da gerçekleşen yeniay sizi özellikle önemli bir değerlendirmeye ve ilişkilerinizi yeniden düşünmeye davet ediyor. Yılın bu döneminde pek çok şeyin değiştiğini görebilirsiniz. Ayrıca finansal işler ve borç alacak konularında da bazı projeleri yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. 13 Aralık civarında bu yeni koşulları daha kolay görebilirsiniz. Bu dönemde aşk hayatında koşulları aşırı zorlamamalısınız. 16 Aralık civarında yeni fikirler ve yabancılarla ilgili konular size iyimserlik getirebilir.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

YENGEÇ Su Öncü (22 Haziran 22 Temmuz)

Bu dönemde çalışma koşullarınız ve sizi uğraştıran konular yüzünden daha esnek ve hareketli olmak durumundasınız. Kişisel düzeninize ve organizasyon gerektiren konulara zaman ayırabilirsiniz. Sağlıkla ilgili hassasiyetler varsa ihmalkar davranmamalısınız. Haftanın ilk günlerinde hayatın güzel yönlerine daha cömert bir şekilde yaklaşabilirsiniz. 13 Aralık'taki yeniay ile beraber karşılıklı konuşmalar ve görüşmeler sizi oldukça meşgul edebilir. 16 Aralık civarında ise finansal konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

ASLAN Ateş Sabit (23 Temmuz 23 Ağustos)

Bu hafta Yay burcunda gerçekleşecek olan yeniay size yüksek enerjiler, iyimserlik ve yaratıcılık getiriyor. Aşkta ve kendinizi ifade ettiğiniz tüm konularda daha heyecanlı ve sabırsız davranabilirsiniz. Ancak bu dönemde iş ortamında koşullar bazı eksiklikleri de ortaya koyabilir. 13 Aralık'tan itibaren eksik kalan işleri ve projeleri halletmeye başlayabilirsiniz. 16 Aralık civarında ise karşılıklı görüşmeler ve ilişkiler açısından sizi daha meşgul edici olabilir. Bugünlerde fikirlerinizi de esneklik göstermelisiniz.

BAŞAK Toprak Değişken (24 Ağustos 23 Eylül)

Yılın bu döneminde ailenize yönelik konularda önemli istekler ve değişiklikler dikkat çekiyor. Evde ve güvenlikle ilgili konularda sakin ve tedbirli olmaya çalışmalısınız. Ev için oldukça enerji sarf edebilirsiniz. Aynı zamanda yaratıcı olduğunuz bir konuyu tekrar ele almanız söz konusu olabilir. Haftanın ilk günlerinde yakın çevrenizde ilginç diyaloglar söz konusu. 13 Aralık'tan itibaren ailenize yönelik işleri daha hızlı halledebilirsiniz. 16 Aralık civarında ise özellikle uğraştırıcı durumlar sizi daha fazla organize olmaya yöneltebilir.

TERAZİ Hava Öncü (24 Eylül 23 Ekim)

Bugünlerde kafaca oldukça meşgul ve hızlı olabileceğiniz koşullar var. Yakın çevrenizde ya da kardeşlerle ilgili olabilecek görüşmeler ya da anlaşmalar sizi daha fazla meşgul ediyor olabilir. Ayrıca bu dönemde evinizle de daha yakından ilgilenmek durumunda olabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde ortaklı işlerde parasal konularda yeni bir denge ortaya çıkabilir. 13 Aralık'tan itibaren gündeminize gelen değişiklikleri daha iyi organize edebilirsiniz. 16 Aralık civarında aşk hayatında ve sevdiklerinizle ilgili konularda daha olumlu tecrübeler söz konusu.