Bu hafta size ne getirecek

ÖZELLİKLE YÜKSELEN BURCUNUZU OKUMALISINIZ

Bu hafta 14 Ekim'de Terazi burcunda Güneş tutulması gerçekleşecek. Hafta boyunca bir dizi değişim ve kimi zaman sıkıştırıcı olabilecek koşullar gündeme gelebilir. 9 - 10 Ekim özellikle ilişkilerimize daha gerçekçi bakmayı gerektiriyor. Aşkta engeller ya da eleştirel durumlar hoşnutsuzluklar ortaya çıkabilir. 12 Ekim'den itibaren duygusal açıdan daha odaklı, kararlı ve mücadeleci olacağız. Akrep burcuna geçen Mars hayatımızı daha derin ve yoğun kılacak. 14'ündeki Güneş tutulması özellikle ilişkilerimize ve denge gerektiren, karşılıklı konulara daha farklı yönünde bakmamızı gerektirecek.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim

8 Ekim Pazar

Dışa dönük uğraşlar ve yaratıcılığımızı ortaya koyabileceğimiz fırsatlar açısından hareketli bir gün olabilir.

9 Ekim Pazartesi

Kişisel gücümüzü ortaya koymak isteyebileceğiniz bir gündeyiz. Grup çalışmaları faydalı olabilir.

10 Ekim Salı

Değişikliklere dikkat etmek gerekiyor. Tamamlanması gereken işler var.

11 Ekim Çarşamba

Enerjimizi işle ilgili konulara ve pratik gerçeklere odaklarsak daha çok şey yapabiliriz.

12 Ekim Perşembe

Kapanmakta, bitmekte olan koşullar var. Bu yüzden sabırlı olmamız gerek.

13 Ekim Cuma

Güneş tutulması öncesinde beklenmedik durumlar ve hassasiyetler artıyor.

14 Ekim Cumartesi

Terazi burcundaki Güneş tutulması ilişkilerimize ve görüşmelere daha farklı bir gözden bakmayı gerektiriyor.

Haftalık Yorumlar

KOÇ Ateş Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bugünlerde ilişkilerinizde daha sakin ve dengeli bir tavır sürdürmeye özen göstermelisiniz. Ancak süregelen tartışmalı durumlar sizi yeni kararlara sürükleyebilir. Karşılıklı konular, pazarlıklar daha fazla görüşme gerektiriyor. Haftanın ilk günlerinde çalışma ortamınıza ait ya da zamanınızı alan konulara yönelebilirsiniz. Bu konularda bitişler ve hassasiyetler olabilir. 12'sinden sonra özellikle finansal konulara ve kimi zaman değişim ve yenilenme içeren koşullara dikkat etmelisiniz. 14'ündeki tutulma, evlilik ortaklıklar ve karşılıklı konulara değişim getirmekte.

BOĞA Toprak Sabit (21 Nisan 20 Mayıs)

Bu dönemde düzen, organizasyon ve çalışma hayatınızla ile ilgili koşullarınetkileyen pek çok gündem söz konusu olabilir. Hizmet ve iş koşulları nedeniyle kendinizi daha fazla yük altında hissedebilirsiniz. Ayrıca bu hafta aşk ve sevdiklerinizle ilgili konularda daha ciddi düşünme eğiliminde olabilirsiniz. 12'sinden itibaren evlilikte ve karşılıklı konularda sizi harekete geçiren ve daha soğukkanlı davranmayı gerektiren koşullar var. Bu dönemde karşıtlık içeren durumlara özellikle dikkat etmelisiniz. 14'ündeki Güneş tutulması iş ve çalışma koşullarınıza yeni koşullar getirmekte.

İKİZLER Hava Değişken (21 Mayıs 21 Haziran)

Bu dönemde Terazi burcundaki hareketlilik özellikle kendinizi göstermek istediğiniz konulara, yaratıcı çalışmalara ve aşk hayatınıza vurgu getirmekte. Düşüncelerinizi, yeteneklerinizi ortaya koymak fırsatı bulabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde eve ve ailenize yönelik konularla daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. 12'sinden sonra özellikle çalışma konularına ya da sağlığınızı ilgilendiren durumlara odaklanabilirsiniz. 14'ündeki Güneş tutulması bu dönemde kendinizi daha iyi ortaya koyabileceğinizi gösteriyor.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

YENGEÇ Su Öncü (22 Haziran 22 Temmuz)

Bugünlerde yakın çevrenize, ailenize ve evi ilgilendiren konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde yakın çevrenizde görüşmeler bir gül ziyaretler ve iletişim yönünde bir hareketlilik var. Ancak bazı sınırlamalarla da karşılaşabilirsiniz. 12 sinden itibaren kişisel gücünüzü çok daha güçlü ve kararlı bir şekilde ortaya koyma fırsatı bulabilirsiniz. 10 dördünde ki güneş tutulması ise özellikle bu dönemde ailenizi, evi ya da anne babanızla ilgili konuları çok daha fazla öne çıkarıyor. Düşüncelerinizi toparlamaya bakın.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

ASLAN Ateş Sabit (23 Temmuz 23 Ağustos)

Bu hafta görüşmeler ve pazarlık gerektiren konular açısından oldukça hareketli geçebilir. Kafaca yoğun olduğunuz günlerdesiniz. Eğitsel konular ve kardeşlerle ilgili konular da gündeminize daha sık gelebilir. Haftanın ilk günlerinde paranızla ilgili konularda daha sabırlı olmalısınız. 12'sinden sonra özellikle ailenizi ve toprakla ilgili konuları, evdeki gelişmeleri ilgilendiren çabalar öne çıkmakta. 14'ündeki Güneş tutulması da özellikle bu dönemde yakın çevrenizde olup bitenlerle ilgili pek çok değişiklik ve sürpriz getirebilir.

BAŞAK Toprak Değişken (24 Ağustos 23 Eylül)

Bugünlerde kişisel tutumunuz ve ilişkilerinizi ilgilendiren konular iş ve para durumunuzu yakından etkilemekte. Aşkta ve ilişkilerde ya da mutlu olmak istediğiniz konularda şimdi daha bilinçli hareket edebilirsiniz. Ancak gerçekçi bir tavır gerekiyor. Haftanın ilk günlerinde bu konular daha çok dikkatinizi çekebilir. 12'sinden sonra düşüncelerinizi ve duygularınızı daha yoğun bir şekilde yakın çevrenizle paylaşabilirsiniz. Sözlerinizi dikkatli kullanmaya çalışın. 14'ündeki Güneş tutulması da özellikle iş ve para konularını yakından etkileyecek.

TERAZİ Hava Öncü (24 Eylül 23 Ekim)

Bu günlerde burcunuzda büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Şahsi konular, yeni başlangıçlar ve daha farklı çevresel koşullar dikkat çekiyor. Ancak haftanın ilk günlerinde özellikle işle ilgili konularda tam olarak yönetemediğiniz koşullar gündeme gelebilir. 12'sinden itibaren iş hayatınız ve parayla ilgili çabalarınızda güçlü bir yoğunlaşma ve kararlılık ortaya çıkmakta. Ortaklı işler açısından daha istekli olabilirsiniz. 14'ündeki Güneş tutulması ise kişisel alanda önemli başlangıçlar ve aynı zamanda kendinizle ilgili konulara doğrudan odaklanma imkanı getirmekte.