2024 size neler getirecek Yay - Her cephede hareket var

Yılın ilk yarısında iş hayatında çok iş ve sürprizler, yenilikler olabilir. Hayatınızın her cephesinde dönüşüm hareket dikkat çekiyor.

Merkür gerilemesi sizi nasıl etkiliyor

Merkür 2024'te 2-25 Nisan, 5-29 Ağustos ve 26 Kasım15 Aralık arasında geri harekette olacak. Bu dönemlerde karar vermek ya da anlaşmalar yapmak kolay olmayabilir. Verdiğiniz kararları yeniden gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

2-25 Nisan arasında düşüncelerinizi farklı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Riskli işler, yatırımlar ya da çocuklarla ilgili gelişmeler de meşgul edebilir. 5-29 Ağustos arasında iş hayatınızda önemli kararlar ve bazı eksiklikler gündeme gelebilir. Bu dönemde hızlı kararlar vermemeye çalışın. 26 Kasım 15 Aralık'ta Merkür burcunuzda gerilerken şahsi alanda önemli değişikliklere gidebilirsiniz. Yeni bir sürecin gündeme gelmesi yüzünden eksiklerinizi tamamlıyor olabilirsiniz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

iŞ, PARA VE KARiYER OLANAKLARI

Yeni mücadele alanı

İşinize yönelik koşullar bu dönemde konsantre olmak ve disipline girmek konusunda daha fazla çaba içinde olduğunuzu göstermekte. Kendinize güveninizi sınayan bir süreçten geçiyorsunuz. 2023'te başlayan bu durum sizi yeni bir temel atmaya ve var olan koşulların üzerine gitmenizi gerekli kılıyor. Ancak çoğu zaman aileden, evden ya da yerleşiminizden, anne-babadan kaynaklı sorumlulukları da hesaba katmak durumundasınız. Bu yıldan başlayarak özellikle iletişim, eğitim ve zihinsel açıdan sizi meşgul eden konularda daha kararlı bir tutum, yeni bir mücadele alanına girmektesiniz. Uzun vadede iletişim yeteneklerinizi, kendinizi ifade etme yeteneğinizi güçlendirmek için daha kararlı ve odaklı bir tutum içine giriyorsunuz. Profesyonel hayatta daha hızlı bir ilerleme içinde olacaksınız. 20 Temmuz 4 Eylül arası işe yönelik çabalarınıza daha büyük bir ivme getirebilir.

SAĞLIK

Aşırılıklara kaçmayın

Bu yıl belirli dönemlerde sağlık ve düzen gerektiren konulara daha fazla ilgi göstermeniz gerekebilir. 23 Mart30 Nisan böyle dönemlerden birisi olabilir. Bu tarihlerde izole olmak durumunda olabilirsiniz. 20 Temmuz4 Eylül arasında ise fiziksel açıdan riskli durumlara, aşırılıklara gitmemeye çalışmalısınız. Genel olarak yılın ilk yarısında sağlık konusunda yeni ve olumlu alışkanlıklar edinebilirsiniz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Genel durum

2024'te gittikçe daha hızlanan bir tempo içinde olacaksınız. Özellikle 26 Mayıs sonrasında gerek kişisel alanda, gerekse iş hayatınızda hareketlilik artıyor olacak. Bu yıl sizi kariyerinizde ve aile hayatınızda test eden koşullar dikkat çekmekte. Sınırlamaları ve sorumlulukları anlatan Satürn burcunuzla test edici bir açı kurarken, özellikle ev, aile ve yerleşim konularında yükleriniz daha fazla olabilir. Bu durum işinizle ilgili bitirme ve yeniden başlama aşamasında olduğunuz koşulları da göstermekte. Özellikle yükselen Yay açısından bu daha belirgin olabilir.

Cesaret yanınızda

8 Nisan'da gerçekleşecek olan Güneş tutulması, özellikle ekim ayına kadar olan sürede kişisel alanda cesaret göstermek, yeni başlangıçlar yapmak konusunda size bilmediğiniz alanlara giriş yapma isteği getirmekte. Bu dönemde aşkta, risk aldığınız tüm konularda daha fazla şey yapma, tek başına hareket etme eğilimindesiniz. Özellikle 30 Nisan9 Haziran arasında bu açıdan daha girişken olabilirsiniz. 2 Ekim'de gerçekleşecek olan Güneş tutulması ise yılın son çeyreğinde gruplar ve arkadaşlar içinde, sosyal alanda bazı hassasiyetler ve değişiklikler getirebilir.