2024 size neler getirecek Oğlak: Kendinize zaman ayırın

Üstünüzdeki yüklerin değiştiği ve önemli bir değişim sürecini tamamladığınız bir yıldasınız. Kafaca yoğun olduğunuz bir süreçtesiniz, kendinize zaman ayırın

Genel durum

Kuşkusuz 2024'te koşullarınızdaki değişimi açıklayan en önemli astrolojik gösterge 19 Kasım'da Plüton'un temelli olarak burcunuzdan ayrılacak olması. Plüton 21 Ocak-2 Eylül arasında da Saka burcuna geçmiş olacak. 2007'den bu yana burcunuzda ilerlemiş olan bu ağır etkili ve dönüştürücü gezegen sizi güçlendirdi ve daha hırslı kıldı. Önemli tecrübelerden ve krizlerden geçtiniz. Şimdi üstünüzde bir hafifleme hissedebilirsiniz. Diğer yandan Plüton bu yeni transitinde para durumunuz, kaynaklarınız ve gelirlerinizle ilgili alanlarda hayatınıza yeni değişimler getirmeye devam edecek. Dolayısı ile önümüzdeki 20 yıl boyunca gelirlerinizi ve harcama biçiminizi etkileyecek yepyeni bir sürece girmektesiniz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Hoşnuksuzluklar var

8 Nisan'da gerçekleşecek olan Güneş tutulması ekim ayına kadar aileniz, eviniz ve yerleşiminizle ilgili konulara yeni başlangıçlar ve değişiklikler getirmekte. Bu süreçte yeni bir yere yerleşim, eve, ailenize, anne-babanıza yönelik çabalar çok daha ödüllendirici olabilir. Toprak ve gayrimenkulleri ilgilendiren konularda yepyeni adımlar atabilirsiniz. Buna karşılık 2 Ekim'de gerçekleşecek ve yılın son çeyreğini etkileyecek olan Güneş tutulması özellikle mesleki konulara, iş ortaklıklarına ve kimi zaman evlilikle ilgili konulara bazı hoşnutsuzluklar, tartışmalar ya da kopmalar getirebilir. Dolayısı ile yılın son ayları daha stresli olabilir.

İşte hareketlilik

2024'te 26 Mayıs'a kadar olan dönemde hayattan keyif almak, kazançlar elde etmek ve aşkta, yaratıcı konularda mutlu olmak açısından oldukça şanslısınız. Yeni bir çocuk doğumu da ailenize mutluluk getirebilir. 26 Mayıs sonrasında ise hareketlilik bu kez iş ortamında, daha çok çalışma alanında olabilir. Çok fazla iş olmakla birlikte bu işlerin, çabaların karşılığını hemen alamayabilirsiniz. Ancak işle ilgili eğitim, yabancılarla ilgili uğraşlarda da hızlı bir hareketlilik başlıyor olacak.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Merkür gerilemesi sizi nasıl etkiliyor

Merkür 2024'te 2-25 Nisan, 5-29 Ağustos ve 26 Kasım 15 Aralık arasında geri harekette olacak. Bu dönemlerde karar vermek ya da anlaşmalar yapmak kolay olmayabilir. Verdiğiniz kararları yeniden gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz. 2-25 Nisan arasında evde değişiklikler ve evle ilgili uğraşlar daha çok zamanınızı alabilir. 5-29 Ağustos tarihleri arasında uzaklarla ilgili gelişmeler, görüşmeler, eğitim ve ticaret konularında eksiklikler gündeme gelebilir. Kimi zaman mali bir konuyu da halletmeniz gerekebilir. 26 Kasım 15 Aralık arasında öngörülemeyen ya da farkına varamadığınız bilgiler yüzünden kararsızlıklar, yanlış değerlendirmeler ya da gizli durumlar kafa karıştırıcı olabilir. Bu dönemde önemli kararlardan kaçınmak daha doğru olacaktır.

iŞ, PARA VE KARiYER OLANAKLARI

Kazançlarınız artıyor

Bu yıl mesleki alanda pek çok fırsat ve kendini geliştirme imkânı yer alıyor. Yılın ilk yarısında 26 Mayıs'a kadar olan dönemde yaratıcı olduğunuz bir alanda kendinizi geliştirme ve gösterme imkânına sahipsiniz. Bu bakımdan yılın ilk yarısında iş hayatında ve kazançlar alanında daha istikrarlı ve şanslı koşullar var. Yatırımlar, risk içeren girişimler de şanslı sonuçlar getirebilir. Yılın ikinci yarısından sonra ise iş bulma konusunda daha olumlu sonuçlar görebilirsiniz. Ancak bu dönemde daha fazla iş de gündeme gelecektir. Bu işlerde hemen sonuç beklemekten çok kendinizi eğitmeye çalışmalısınız. Burcunuzun yöneticisi Satürn de sizi desteklemekte. Bu yıl para kazanma konusunda önemli değişimler ve sizi daha hırslı kılan bazı gelişmeler de dikkat çekecek. 4 Eylül-4 Kasım arasında daha temkinli olmaya çalışmalısınız.