2024 size neler getirecek Boğa burcu: Kısmetiniz yeni yılda açık

Kişisel girişimlerinizi ve yeteneklerinizi doğru yönde kullanmak, yeni başlangıçlaryapmak içinuygun koşullar bulacaksınız. Kariyerinizde yepyeni bir sürece giriyorsunuz. Kısmetiniz açık

Genel durum

2024 kendinize güveninizin arttığı ve kişisel alanda dikkat çekici adımla attığınız ve cesaret göstereceğiniz bir yıl olabilir. Burcunuzda ilerleyen Jüpiter sayesinde özellikle yılın ilk yarısında kendinizi geliştirmek, yeni başlangıçlar yapmak ve şansınızı kullanmak açısından destekleniyorsunuz. 12 yılda bir burcunuzu ziyaret eden Jüpiter özellikle 26 Mayıs'a kadar size yeni insanlarla, yabancılarla bir araya gelme imkÂnı, yolculuklar ve kendinizi geliştirebileceğiniz eğitsel fırsatlar da sunmakta. Genel olarak kazançlarınızı arttırabileceğiniz, yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz bir yıldasınız.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Yılın ikinci yarısında da kişisel yeteneklerinizi doğrudan kazanca dönüştürebileceğiniz, zekÂnızı daha verimli şekilde kullanabileceğiniz olanaklar bulabilirsiniz. Bu dönemde gelirlerde artış yanında harcamalarınız da daha hızlı artabileceği için biraz daha ölçülü olmaya çalışın. Özellikle 20 Temmuz-4 Eylül tarihleri arasında harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Dönüşüm zamanı

Belki 2023 yılında da hissetmiş olabilirsiniz ancak 2024'te kariyer alanında, meslek hayatınızda büyük dönüşümlerin, güç mücadelesinin öne çıktığı uzun bir süreç başlamakta. Özellikle Boğa burcunun ilk günlerinde doğanlar Plüton'un getirdiği bu değişiklikleri daha güçlü şekilde hissedecekler. Bu yeni süreçte kişisel gücünüzü, kararlılığınızı ortaya koymak durumundasınız. İş hayatında sizi manipüle eden koşullar ya da güçlü bir erkek figürün neden olabileceği koşullar hayatınızı belirgin şekilde etkileyebilir ve karışık duygulara, mücadele gereğine neden olabilir.

Tepkileri yönetin

8 Nisan'da gerçekleşecek olan Güneş tutulması yeni başlangıçlara ama aynı zamanda tam olarak kontrol etmekte zorlanabileceğiniz bazı değişikliklere de işaret etmekte. Bu süreçte, özellikle ekim ayına kadar karşılıklı konulara, ilişkilere odaklanabilirsiniz. 2 Ekim'de gerçekleşecek Güneş tutulması ise daha çok işle, çalışma ortamınızla ilgili konuları, kazançlarınızı daha çok etkilemekte. Bu dönemde duygusal tepkilerinizi daha iyi yönetmeye gayret etmelisiniz.

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Merkür gerilemesi sizi nasıl etkiliyor

Merkür 2024'te 2-25 Nisan, 5-29 Ağustos ve 26 Kasım 15 Aralık arasında geri harekette olacak. Karar vermek ya da anlaşmalar yapmak kolay olmayabilir. 2-25 Nisan arasında öngörülemeyen durumlar, acele verilen kararlar bazı problemlere yol açabilir. Kontrol edilemeyen koşullar nedeni ile gecikmeler, sıkıntılar gündeme gelebilir. 5-29 Ağustos arasında yaratıcı olduğunuz bir konuda eksikleri tamamlamak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili konular da meşgul edici olabilir. 26 Kasım 15 Aralık arasında finansal işlere, miras ya da borç-alacak konuları, kredilerle ilgili gelişmeler, eşinizin maddi durumunu ilgilendiren durumlar daha çok zamanınızı alabilir.

İŞ, PARA VE KARiYER OLANAKLARI

İmkânları değerlendirin

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Parasal alanda, yetenekleriniz açısından 2024 pek çok fırsat ve kendinize güvendiğiniz alanlarda ilerleme imkânı sunuyor. Jüpiter'in 26 Mayıs'a kadar burcunuzu ziyaret ediyor olmasını iyi değerlendirmelisiniz. Yabancılar, eğitsel imkânlar ve güçlü kişilerden destekler bulabilirsiniz. 13 Şubat-23 Mart arasında, özellikle yükselen burcu Boğa olanlar mesleki alanda daha fazla çaba ve mücadele içinde olabilirler. Ancak 30 Nisan-9 Haziran arasında gereksiz risklere yanaşmamak daha doğru olabilir. 9 Haziran-20 Temmuz arasında da para, güven ve istikrar elde etme yönünde mücadele ve girişimler gündeme geliyor. Yılın ikinci yarısında yeni kaynaklar ve akarlar da söz konusu olabilir. Plüton'un 2044'e kadar Saka burcunda kalacak olması kariyerinizi mücadele ile güçlendirecek yeni bir döneme girdiğinizi gösteriyor.