Ya yanımızdasınız ya karşımızda

Başta ABD ve İngiltere olmak üzere Batılı emperyalistlerin, bölgemizde ekmiş oldukları asırlık fitne tohumları, zehirli meyvelerini vermeye başladı.

Osmanlıdan koparıp Araplara kurdurdukları devletçiklere hiçbir zaman gerçek devlet gözüyle bakmadılar. Zaten onların da devlet olma gibi bir dertleri olmadı.

Emperyalistlerin mabatlarına kene gibi yapışıp, alçak sürünmeyi yeğlediler ve işin tuhafı bu durumu devlet olmak zannettiler. Bir avuç İsrailliye yenilmenin zilleti içinde yaşadılar. Sonunda, kendilerine göre kurtuluşu nerede buldular dersiniz

İsrail'le ittifak yapıp, Filistinlileri inkâr etmekle kurtuluşa ereceklerini zannettiler (İbrahimi antlaşmalar).

Halbuki daha sıra Filistin'e gelmeden birçoğunun tacı-tahtı başlarına yıkıldı, ülkeleri paramparça edildi.

Artık ne Saddam'ın Irak'ından ne Kaddafi'nin Libya'sından ne de Hafız Esed'in Suriye'sinden, devlet olarak bahsedilemiyor. Zira her birinin yerinde yeller esiyor!

strong class'read-more-detail'Haberin Devamı

Paramparça ettikleri bu devletçiklerde, yine kendilerinin kurup, geliştirdikleri terör örgütleri kol geziyor.

Vaktiyle Arapların böğrüne hançer misali sapladıkları İsrail devleti, emperyalistlerin gökte arayıp yerde buldukları bir maniveladır. Onu bir maden gibi işletip; kazan-kazan metoduyla emellerini gerçekleştiriyorlar.

Artık İsrail mi Batılıları kullanıyor, Batılılar mı İsrail'i kullanıyor; daha açık ifadesiyle bu bilek güreşinden kimlerin galip çıkacağı şimdilik meçhul.

Emperyalistlerin değirmenine su taşımaktan başka bir fonksiyonları olmayan terör örgütleri, Hasan Sabbah'ın uyuşturulmuş fedaileri misali hayali-yalancı bir cennet vadiyle kandırılıp kullanılmaktalar.

Halbuki aynı emperyalist güçler, dün de Suriye, Irak, Lübnan, Libya ve daha nice devletler (!) kurmuştu!

Hani nerede o devletler!

Kuzey Irak'ta kurdurulan bölgesel yönetim devlet mi

Kurdurulan ve bundan böyle kurdurulmaya çalışılan tüm devletçikler, gerçekte birer aparat, Büyük İsrail için oluşturulmuş kantonlar olacak.